Nu er der krig: Det er respektløst, Barcelona!

Atlético Madrid raser over, at Barcelona bliver ved med at tale varmt om at hente Antoine Griezmann.

Super-indkøb på vej? Barcelona bekræfter stjernemøde

- Jeg så Griezmann en enkelt dag på ferien. Vi mødtes med hans agent, og det var tilbage i oktober. Vi talte med Atlético-præsident Enrique Cerezo om mange emner, og vi har et godt forhold til dem.

Sådan lød det tirsdag fra Barcelona-præsident Josep Maria Bartomeu, da han stillede sig op i rækken af Barcelona-folk, der har flirtet med Madrid-klubbens franske stjerneangriber.

- Vi har fået nok af Barcelonas fremgangsmåde, siger Atléticos direktør Miguel Angel Gil Marin til klubbens hjemmeside.

- At en præsident, en spiller og et bestyrelsesmedlem kommer med de udmeldinger om en spiller, som har kontrakt andetsteds og om få dage spiller en europæisk finale, det er respektløst mod Atletico Madrid og klubbens fans, siger Marin.

- Atléticos standpunkt er meget klart, og vi har også meldt det ud i offentligheden flere gange. Vi har aldrig forhandlet om et salg af Griezmann, og vi har heller ikke intentioner om at gøre det.

- For nogle få måneder siden fortalte jeg personligt Barcelonas præsident, at Griezmann ikke er til salg, og vi ikke vil sælge ham, siger præsidenten i udtalelsen.

doc6wdepmjyfg0sfmgjefk.jpg

Agent om Barça-rygte: Man kan nemt sætte vild pris på Eriksen

Her skændes Griezmann med egne fans i februar:

Stjernens mystiske opførsel: - Du er den ultimative slange!

Han påpeger også, at det er ekstra slemt, fordi Barcelona og Atlético gennem hele sæsonen har kæmpet om liga-titlen, og derfor er det ikke pænt gjort konstant at tale om at hente rivalens stjerne.

- Jeg fortalte samtidig Barcelonas præsident, at i det tilfælde Griezmann udløser sin frikøbsklausul som følge af det pres, han har været underlagt hele sæsonen, vil Atletico Madrid kræve en passende ekstra kompensation af Barcelona for deres utilstedelige optræden, siger præsidenten.

Barcelonas træner Ernesto Valverde maner til ro.

- Jeg ved ikke, hvor relevant det er, at Bartomeu har talt med Atlético-præsidenten, siger Valverde ifølge goal.com.

- Griezmann er en stor spiller, ingen tvivl om det. Jeg er ked af det, men jeg synes, vi skal være forsigtige med spillere, der ikke spiller for os. Jeg synes, at vi skal respektere dem, som vi har her, og også vores modstandere, siger Valverde.

- Griezmann har en finale forude, og vi skal være forsigtige. Han er en stor spiller, det er klart. I fremtiden må vi se, hvad der sker, siger Valverde.

IMOD ET SKIFTE TALER MÅSKE DEN TACKLING, SOM HAN LAVER PÅ BARCELONA I TV-KLIPPET OVER ARTIKLEN

doc6yxeoq7sl8kzbqcqi3h.jpg 

Kampen om de dyre ben: Sådan foregår en fodboldtransfer

Bange for Barcelona-konsekvens: 'Jeg græd og græd'

Den 27-årige franskmand har selv forklaret, at han er interesseret i hurtigt at få sin fremtid på plads.

- Jeg ønsker at tage til VM i Rusland uden at skulle tænke på det. Det handler ikke om at vide, hvor jeg skal spille, men om at have ro i mit sind omkring, om jeg stadig er det ene sted eller et andet sted.

- Det er måske kedeligt, men jeg har fortalt min søster, at om jeg skal blive eller, det skal løses inden VM. Det irriterer mig, at alle spørger mig om denne sag, sagde Griezmann tidligere på foråret.

Griezmann menes at have en frikøbsklausul på 750 millioner kroner. Tidligere har også Manchester United været nævnt som en mulig klub.

Verdensstjerne afslører: Klubskifte skal ske inden VM

Grotesk situation: Årets kamp får 4000 tomme pladser

Tror Neymar skifter til Real: Statsministeren siger nej

Se prisen på Madrid-stjernerne: Så meget halser FCK efter

31 kommentarer
Vis kommentarer