Nu mobber de ham igen: Ronaldo på knæ for krævende fans

Han kunne næsten ikke tro det, men Real Madrids fans var igen på nakken af Cristiano Ronaldo - trods hattricket mod Atlético

De kan så godt lide ham, når han scorer.

Igennem næsten syv sæsoner har Real Madrids sarte og forkælede fans vænnet sig til Ronaldos utrolige evne til at score mål.

Så meget at de bliver irriterede, når han ikke gør. Eller når han misser en aflevering. Eller når han klør sig på næsen.

Han kan næsten ikke gøre det godt nok.

Tidligere på sæsonen var han ude og forholde sig til det. Det var efter hattricket mod Bayern München, hvor en gruppe fans også piftede af ham.

Det har de gjort mange gange efterhånden.

Det er ikke hele Bernabéu. Det ville nok kunne imponere selv Ronaldo. Men en vis mængde blandt de tusinder af hvidklædte fans bliver ved. Som om Messi og Barcelona listigt har iklædt nogle catalonske ekstremister de hvide trøjer og fundet plads til dem på stadion.

- Det er ikke fordi, jeg beder dem opkalde en gade efter mig. Bare de ikke buher af mig her. Jeg giver altid mit bedste, og selvom jeg ikke scorer, så gør jeg altid det bedste for at hjælpe Real Madrid.

Sådan sagde Ronaldo efter Bayern-kampen.

Ronaldo: Det var en fantastisk aften

Så tabte de ganske vist til FC Barcelona, hvor han blev overstrålet af ham den lille argentiner. Og så buhede de igen.

Også mod Zinedine Zidane, cheftræneren.

Derfor følte Ronaldo sig igen nødsaget til at italesætte det, da han talte med pressen efter 3-0-nedsablingen af Atlético tirsdag aften.

- Jeg gentager, at jeg bare ikke ønsker, at I pifter af mig. Jeg forsøger altid at gøre mit bedste, sagde han ifølge tv-stationen Mega.

Hans gestikulationer efter det tredje mål tirsdag aften var heller ikke til at tage fejl af.

Som tv-billederne over artiklen viser, henvendte han sig direkte til et tribuneafsnit, lod som om han piftede, rystede med hænderne og klappede derpå op til dem. Som om han sagde: Lad være med at pifte af mig - klap af mig i stedet for.

Og det gjorde de så. De fleste.

Han havde trods alt scoret et hattrick. Mod rivalerne fra Atlético Madrid. I en Champions League-semifinale.

Dermed er han oppe på ti scoringer i denne sæsons mesterholdsturnering.

Et par pudsige anekdoter i den forbindelse er, at han nu har scoret flere Champions League-mål fra 1/8-finalerne til finalen (52) end i gruppespillet (51). Da gruppespillet var overstået førte Messi 10-2 i indbyrdes mål-regnskab. Nu er stillingen 11-10 i Messis favør.