Nul transfers i 2015 - Her er Barcelonas plan B

Barcelona må ikke købe spillere i 2015 og vil i stedet satse på de unge talenter

Barcelona vil i 2015 satse på klubbens unge talenter (Foto:
Barcelona vil i 2015 satse på klubbens unge talenter (Foto:

Tirsdag bekræftede den internationale sportsdomstol CAS, at Barcelona ikke må købe spillere i hele kalenderåret 2015, men først i vinterens transfervindue i 2016.

Barcelona får ikke muligheder for at købe nye medspillere til Lionel Messi i 2015, har sportsdomstolen CAS afgjort (Foto: (AP/Manu Fernandez). Spansk fodbold FC Barcelona taber appel: Må ikke købe spillere i 2015

Den spanske avis El Mundo Deportivo kan på årets sidste dag fortælle, hvordan Barcelonas plan B for 2015 lyder.

Og det bliver en stor satsning på klubbens egne talenter. Og det inkluderer både spillere på andetholdet og også spillere, der lige nu er lejet ud til andre klubber.

Avisen peger på den 19-årige defensive midtbanespiller Sergi Samper, kantspillerne Adama Traoré (18) og Gerard Deulofeu (20), offensivspilleren Denis Suarez (20) og det tidligere Dinamo Zagreb-stjerneskud Alen Halilovic på 18 år som spillere, der nu vil få chancen i løbet af 2015.

Luis Suarez blev købt i sommer, men får ingen nye holdkammerater i FC Barcelona lige foreløbig (Foto: Juan Carlos Cardenas  Deporte). Spansk fodbold Barca raser over transfer-straf

Barcelona har fået den hårde straf for at have brudt nogle internationale regler omkring ungdomsspillere.

- Panelet har helt specifikt vurderet, at FC Barcelona har brudt reglerne om at beskytte mindreårige fodboldspillere og reglerne om, hvornår spillere kan indskrives på fodboldakademier, lød det i pressemeddelelsen fra CAS.

En dom som Barcelona hurtigt var ude og tage afstand fra.

- Vi har som klub gjort det ganske klart over for såvel FIFA’s disciplinærkomité som FIFA’s appelkommission og selve CAS, at vi forstår og støtter den politik, der skal beskytte mindreårige og at vi bekymrer os om de unge menneskers udvikling og uddannelse, lød det fra FC Barcelona.

Appelsagen har kørt det seneste år, og her har Barcelona allerede sørget for at købe lidt på forskud. Spillere som Luis Suarez, Ivan Rakitic, Jeremy Mathieu og Thomas Vermaelen er købt ind for over en milliard kroner.

Se Luis Suárez' første mål for Barcelona, der kom efter en lækker detalje:

0 kommentarer
Vis kommentarer