Ny Real-fiasko: Dårligst i 17 år

Real Madrid tabte 0-2 hjemme til Real Betis. Real slutter på 68 point, hvilket er det laveste siden 2001/02

Real Madrid har haft en mareridt-sæson. Foto: PIERRE-PHILIPPE MARCOU/Ritzau Scanpix
Real Madrid har haft en mareridt-sæson. Foto: PIERRE-PHILIPPE MARCOU/Ritzau Scanpix

Den spanske storklub Real Madrid kan gå på sommerferie med endnu et dårligt resultat.

Søndag eftermiddag tabte Zinedine Zidanes mandskab med 0-2 hjemme til midterholdet Real Betis, og det er Real Madrids 12. nederlag i sæsonen.

Den stjernespækkede storklub slutter derfor sæsonen på 68 point, og man skal helt tilbage til sæsonen 2001/02 for at finde et lavere pointantal. Dengang fik holdet 66 point.

I lighed med den sæson - og i lighed med sidste sæson - bliver klubben nummer tre i Primera Division. I år er det byrivalen Atlético Madrid og ærkerivalen FC Barcelona, der indtager de to forreste pladser. I 2003/04 fik Real Madrid 70 point, men blev kun nummer fire.

I løbet af en besværlig Real-sæson har holdet skiftet træner to gange. Først blev Julen Lopetegui fyret, og dernæst blev afløseren Santiago Solari droppet, da muligheden for at få Zidane tilbage opstod.

Artiklen fortsætter under billederne

Fotos: JUAN MEDINA/Ritzau Scanpix

 

Se også: Ny angriber på vej: Real har bestemt sig

Det delvist reservespækkede Real-mandskab havde mulighederne for at få point i søndagens hjemmekamp, men formåede ikke at kapitalisere af sine chancer. Vinicius Junior havde blandt andet en god mulighed i begyndelsen af anden halvleg.

Efter en times spil blev storklubben så straffet af gæsterne, som også havde haft deres chancer før det. Andrés Guardado stak afsted i dybden og løb fra forsvaret, før han med et hårdt og fladt indlæg fandt Loren Moron, der sparkede bolden i nettaget.

Et kvarter senere blev kampen så afgjort, da Jesé Rodríguez også tordnede bolden i nettaget. Han er udviklet i Real Madrids ungdomsafdeling, og han undlod at juble for meget over scoringen.

De tre point sender akkurat Real Betis op i den bedste halvdel. Holdet slutter på tiendepladsen.

Se også: Smider bombe: Verdensstjerne snupper Hjulmands job
Se også: Uventet hjælp til Brøndby: OB dummer sig i gyser
Se også: Ville myrde ham: Brutalt knockout i 1. omgang

26 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere