Ny spiller på vej til FC Barcelona

I FC Barcelona har man sikret Aleix Vidal som tilgang, men endnu en spiller er på vej hos Champions League-vinderne.

Den magtfulde præsident Josep Maria Bartomeu afslører, at endnu en spiller er på vej til det spanske mesterhold. (Foto: AP)
Den magtfulde præsident Josep Maria Bartomeu afslører, at endnu en spiller er på vej til det spanske mesterhold. (Foto: AP)
Følg Fodbold

FC Barcelona lider stadig under den straf, man fik omkring ikke at kunne hente spillere før januar 2016. Det betyder dog ikke, at den spanske storklub blot vil se til på sommerens transfermarked. Forleden landede klubben en aftale med Aleix Vidal fra Sevilla, og endnu et navn kan være på vej.

Det bekræfter klubbens præsident Josep Maria Bartomeu, der udover transfers er til valg som præsident i FC Barcelona. Præsidenten glæder sig over en stærk trup forud for den kommende sæson, hvor gerne en spillere yderligere dog skal ind.

Svinede Messi: Derfor er Laudrup-kandidat chanceløs

Det understreger Bartomeu i et interview lørdag, hvor han dog ikke kan forholde sig til mulige emner. Tidligere har Arda Turan været rygtet til fra Atletico Madrid, men spanske medier afviste efterfølgende selv historien. Bartomeu antyder dog en ny profil på Camp Nou:

- Vi har på nuværende tidspunkt et hold, som vi er meget trygge ved til den kommende sæson. Udover Aleix Vidal kommer der dog endnu en spiller til klubben. Klubben er ikke helt fanget af valget til præsidentposten, for det handler i lige så høj grad om at skabe det bedste hold til Luis Enrique. Træneren ved, hvad holdet har brug for, og vi vil gøre vores bedste for at opfylde dette, siger Josep Maria Bartomeu til Marca og understreger:

Luna Christofi: Laudrups mand får det svært

- Jeg kan ikke sætte tal på, hvor mange stemmer jeg forventer at få til rollen som præsident. Jeg er dog meget glad for alle de partnere, jeg har omkring klubben, og som virker tilfredse med at lade os fortsætte på nuværende måde i klubben.

FC Barcelona vandt i den forgangne sæson Champions League, Liga BBVA og Copa del Rey. Klubben er den første nogensinde, der vinder the treble for anden gang.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hvis ikke det er terror – hvad er det så?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind