Ny træner tager over i storklub: Nægter at få løn

Joaquin Caparrós, der er ny mand i trænersædet i Sevilla, ønsker ikke betaling for de uger, som han skal stå i spidsen for Simon Kjær & co.

Joaquin Caparrós er træner sæsonen ud i Sevilla, og han får - efter eget ønske - lige præcis nul euro for det. Foto: Pepe Marin/All Over Press
Joaquin Caparrós er træner sæsonen ud i Sevilla, og han får - efter eget ønske - lige præcis nul euro for det. Foto: Pepe Marin/All Over Press

Joaquin Caparrós er med garanti den træner i topfodbolden, der får mindst i løn. Den nyudnævnte Sevilla-træner får nemlig slet ingenting.

Caparrós, der afløser fyrede Vincenzo Montella i den andalusiske klub, skal stå i spidsen for Simon Kjærs & co. i sæsonens sidste kampe.

Og på egen opfordring får han ikke så meget som en bøjet 1 euro for at stå i spidsen for den andalusiske klub.

- Helt ærligt så mente jeg ikke, at det var nødvendigt for klubben at betale mig.

- Min kontrakt er kun på en måned, og vores resterende kampe skal spilles i Sevilla (tre på hjemmebane og en udekamp mod lokalrivalen Betis, red.), så der er ingen udgifter, siger Joaquin Caparros ifølge radiostationen Onda Cero.

Sevillas præsident, José Castro, bekræftede oplysningerne, da Joaquín Caparrós officielt blev præsenteret.

- Han er som en dreng, der vil hjælpe Sevilla. Det første, han fortalte mig, var, at han ikke ville tale om penge. Caparrós vil ikke tage noget for de fire kampe. Han har insisteret på det, siger Castro ifølge klubbens egen hjemmeside.

Caparrós er den tredje træner, som Simon Kjær stifter bekendtskab med i denne sæson. Eduardo Berizzo startede på bænken, men blev i december afløst af italienske Vincenzo Montella.

En række skuffende resultater - senest et nederlag til bundholdet Levante - kostede dog Montella jobbet. Det er halvanden måned siden, at Sevilla senest har vundet en kamp, og holdet ligger på en skuffende ottendeplads i La Liga.

Landsholdsanfører Simon Kjær var kun med i starten af nedturen. Han blev skadet 7. april og har ikke spillet siden.

62-årige Joaquin Caparrós, der stod i spidsen for Sevilla imellem 2000 og 2005, får efter denne sæson en ny rolle i klubben.

Og mon ikke han trods alt får betaling for den...

FC Nordsjælland Tidligere landsholdsspiller på vej mod opsigtsvækkende skifte

Mens FCK er ved at finde melodien på banen, sidder William Kvist fast udenfor. Han må nøjes med spilletid sidst i kampene. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Hele historien om Kvists store nedtur: Fra kaptajn til bænkevarmer

3 kommentarer
Vis kommentarer