Nye afsløringer: Ronaldo mødtes med ny klub før VM

Ronaldo og agent Jorge Mendes tog selv kontakten til Juventus, hvorefter der blev afholdt et møde forud for VM i Rusland, forlyder det nu i de italienske medier - en spiller begynder nu at byde Ronaldo velkommen i Juventus

Spansk avis rydder forsiden: Ronaldo på vej mod ny kæmpe-transfer

Når Cristiano Ronaldo melder, at der vil ske noget i den nærmeste fremtid, så vækker det altid opsigt. De ord kom fra Real Madrid-spillerens mund efter triumfen i sidste sæsons Champions League-finale.

Siden har spekulationerne været mange om, hvad portugiseren mon skal, og de seneste par dage har peget mod Juventus. Her lader det til, at det var Ronaldo og agenten Jorge Mendes, der selv tog kontakt til italienerne.

Det skriver det italienske medie Premium Sport.

Her beskrives det, at den 33-årige stjernespiller tilbød sig til Juventus, og at man havde et møde med Juventus-sportsdirektøren Fabio Paratici forud for VM-slutrunden. Siden har Juventus angiveligt arbejdet på at kunne få handlen lavet.

Samme medie har også en kommentar fra den tidligere Juventus-ejer Luciano Moggi.

- Portugiseren har allerede skrevet under og har været til lægetjek i Tyskland. Det er min opfattelse efter at have talt med nogle vigtige mennesker omkring det hele, siger Moggi ifølge Premium Sport.

Og kommer skiftet til at ske, står den franske midtbanespiller Blaise Matuidi klar med åbne arme.

- Jeg vil ikke lyve. Det vil være fantastisk. Det vil være stort at have en af verdens bedste spillere i samme klub, som jeg spiller i. Det vil være stort for klubben og spillerne, siger Matuidi ifølge goal.com.

Blaise Matuidi skiftede selv til Juventus for et år siden, og nu forlyder det, at Adidas allerede er ved at forberede den nye Juventus-trøje med 7-tallet og Ronaldo på ryggen.

Rygterne om Cristiano Ronaldos skifte til Juventus tager til. En tidligere klub-boss mener, at Ronaldo allerede har skrevet under og har været til lægetjek i Tyskland. Foto: AP
Rygterne om Cristiano Ronaldos skifte til Juventus tager til. En tidligere klub-boss mener, at Ronaldo allerede har skrevet under og har været til lægetjek i Tyskland. Foto: AP

Prisen skulle være på omkring 900 millioner kroner, for Ronaldo, der lader til at ville væk fra Real Madrid. Det skyldes eftersigende, at klubben ikke ville give ham en ny kontrakt efter han vandt Ballon d'Or i vinter. Derudover er han heller ikke glad for den snak, der handler om, at Real Madrid vil hente Neymar til klubben.

Og Ronaldo har angiveligt altid haft et særligt forhold til Juventus.

Tilbage i april scorede Ronaldo to gange i 3-0-sejren ude mod Juventus - deriblandt det helt utrolige saksespark og efterfølgende klappede selv Juventus-fansene af portugiseren.

- Det var et af mine bedste øjeblikke, da jeg modtog et helt stadions klapsalver. Det var en unik oplevelse. Jeg er meget begejstret og glad, for da jeg var barn kunne jeg godt lide Juventus og det faktum, at deres fans klappede, det rørte ved mit hjerte. Jeg vil gerne sige tak til alle de italienske fans, sagde Ronaldo dengang.

SE JUVENTUS-FANSENE HYLDE RONALDO I TV-KLIPPET OVER ARTIKLEN

Ronaldo kom til Real Madrid tilbage i 2009 for omkring 700 millioner kroner.

Cristiano chokerer i alderssnak: - Jeg er 23 år

Mourinho lukker døren: - Ronaldo-skifte er forbudt

Messi smadrer Ronaldo med uhyrlig indtjening: Tjener 186.000 i minuttet

Manager-eksperten: Sådan går du hele vejen

Bliver straffet igen og igen: Derfor smider Ronaldo trøjen alligevel

FCK-spiller på blokken i Barcelona: - Et skifte er realistisk!

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

En del gerningsmænd synes at gå fri