Officielt: Atlético Madrid forlænger med Simeone

Atlético Madrid har forlænget kontrakten med succestræner Diego Simeone frem til 2020

Diego Simeone har forlænget sin kontrakt som træner for Atletico Madrid frem til år 2020. (Foto: AP)
Diego Simeone har forlænget sin kontrakt som træner for Atletico Madrid frem til år 2020. (Foto: AP)

Atlético Madrid imponerede alt og alle i sidste sæson, hvor klubben sensationelt løb med det spanske mesterskab for snuden af FC Barcelona og Real Madrid, og desuden nåede finalen i Champions League, hvor bysbørnene fra Real Madrid dog var for stor en mundfuld.

Se også: Atlético-træner om Real Madrid: Mit fokus er på Getafe

I spidsen for det hele stod Diego Simeone, der siden har været et af Europas hotteste trænernavne. Alligevel ønsker argentineren ikke at forlade Atlético Madrid, og onsdag meddeler den spanske storklub, at man er nået til enighed med Simeone om en ny kontrakt.

Atlético Madrid skriver på klubbens hjemmeside, at Diego Simeone har forlænget frem til 2020. Det samme har hele trænerteamet omkring den tidligere argentinske landsholdsspiller.

Sidste års Champions League-finale mellem Madrid-klubberne Real og Atlético bliver gentaget allerede i kvartfinalerne. (Foto: Manu Fernandez/AP) Champions League - 20. mar. 2015 - kl. 12:32 Sådan gik CL-lodtrækningen: Drømmebrag i kvartfinalerne

Den spanske hovedstadsklub er aktuelt på fjerdepladsen i Primera Division uden reel chance for at genvinde mesterskabet, og desuden er hovedstadsklubben slået ud af Copa del Rey. Til gengæld er holdet stadig med i Champions League, hvor sidste års banemænd fra Real Madrid venter i kvartfinalen.

3 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere