Officielt: FC Barcelona kaprer stjerne hos rivaler

26-årige Jeison Murillo bytter Valencia ud med FC Barcelona i resten af denne sæson, og den colombianske stjerne kan muligvis blive endnu længere

Jeison Murillo har skiftet Valencia ud med FC Barcelona resten af sæsonen - og måske længere endnu. Foto: AP
Jeison Murillo har skiftet Valencia ud med FC Barcelona resten af sæsonen - og måske længere endnu. Foto: AP

FC Barcelona tager ikke nogen chancer, efter at flere af klubbens defensive profiler er røget på sidelinjen med skader.

De spanske mestre har valgt at handle frem for at sidde på hænderne, og derfor er den colombianske forsvarsspiller Jeison Murillo lejet i Valencia med mulighed for købsoption.

Det bekræfter FC Barcelona torsdag på klubbens hjemmeside. Her fremgår det, at den 26-årige profil skal have Camp Nou som hjemmebane resten af nuværende sæson - og altså muligvis endnu længere end det.

Ønsker de i Barcelona at gøre Murrillo til en permanent løsning, skal klubben punge op med 25 mio. euro (ca. 187 mio. kr.). For det får de til gengæld en spiller, der har adskillige kampe fra både La Liga og Serie A på sit cv. Ligesom han også har repræsenteret landsholdet ved 27 lejligheder.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: Marco Bertorello/AP
Foto: Marco Bertorello/AP
 

Med Murrillos ankomst i FC Barcelona sættes foreløbigt punktum for de mange spekulationer, der har været omkring den danske landsholdsspiller Andreas Christensen, som har været på blokken i Catalonien.

Flere engelske medier, heriblandt London Evening Standard og Sky Sports, kunne tidligere på ugen berette, at FC Barcelona havde forsøgt sig med en reel forespørgsel om at leje Chelsea-stjernen.

Ifølge Sky Sports faldt det bud dog til jorden, da London-klubben ikke ønskede at lade talentet forlade Stamford Bridge.

Men I Valencia var Murrillo altså nemmere at lade gå. I hvert har den spanske storklub, der har danske Daniel Wass i truppen, givet efter på Barcelonas henvendelse.

Forsvarsspilleren vil blive præsenteret 27. december og kan få sin debut i ligaen mod Getafe 6. januar i det nye år.

I øjeblikket døjer forsvarsspillerne Thomas Vermaelen og Samuel Umtiti med skader hos de spanske mestre.

Talentfulde Mads Roerslev (tv) vurderer, han har for langt til førsteholdet i FCK. Foto: Jens Dresling Sport og Spil Superligaen indefra: Zornigers snedige plan

Uffe Bech har haft et svært efterår i Brøndby. Foto: Anders Kjærbye/Ritzau Scanpix Sport og Spil Superligaen Indefra: Mestrene dropper interesse for Brøndby-spiller

Sport og Spil Nedturen uden ende: Spillede 11 millioner kroner væk på et år

Se også: Barcelona afvist: Dansk landsholdsprofil skal ingen steder

Se også: Simon Kjær færdig for i år

6 kommentarer
Vis kommentarer