Officielt: Norsk vidunder-talent til Real Madrid

Real Madrid henter Martin Ødegaard i norske Strømsgodset, skriver Real Madrid på sin hjemmeside

Martin Ødegaard er ny Real Madrid-spiller. (Foto: GodsetMedia)
Martin Ødegaard er ny Real Madrid-spiller. (Foto: GodsetMedia)

Rygterne har svirret med stor kraft i fodboldverdenen de seneste uger. For hvem ville løbe af med det norske stortalent Martin Ødegaard, som debuterede på det norske landshold i en alder af 15 år?

I de seneste par dage har dog ikke været mange, der var i tvivl om, at hans næste klub skulle findes i Spaniens hovedstad.

Og nu er det officielt. Martin Ødegaard er ny mand i Real Madrid. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Ødegaard rejser torsdag til Madrid, hvor han skal gennemgå det obligatoriske lægetjek. Han vil derefter blive præsenteret på en pressekonference klokken 13.30.

Dagen efter vil Ødegaard igen være i Norge, hvor han ligeledes på en pressekonference vil tage afsked med sin gamle klub.

Ødegaards nu forhenværende arbejdsgiver Strømsgodset bekræfter også handlen på sin hjemmeside, hvor de ved midnat har skrevet følgende:

- Det er med en stor grad af ydmyghed og stolthed, at vi kan meddele, at Real Madrid og Strømsgodset er noget til enighed om et salg af Martin Ødegaard.

Hvad fremtiden kommer til at bringe for den 16-årige norske knægt er svært at spå om. Et faktum er dog, at han kan se frem til at spille sammen med Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Karim Benzema og de andre stjerner fra 'Los Galácticos' i stedet for de noget mere ukendte landsmænd i den norske Tippeliga.

0 kommentarer
Vis kommentarer