Overbeviste ikke alle: Men nu er han på vej til Barcelona

Købet af den colombianske forsvarsspiller, Yerry Mina, ser ud til at være på plads, og ifølge det spanske medie, AS, så ankommer han til Barcelona i morgen

Hvordan er formen hos Mina? Foto: AP
Hvordan er formen hos Mina? Foto: AP

Ifølge Marca rapporterer den colombianske radiostation, Radio Caracol, at Yerry Mina vil ankomme til Spanien i morgen eller tirsdag. Palmeiras og Barcelona mangler dog stadig at forhandle en overgangssum på plads.

Ifølge radiostationen skal Yerry Mina igennem et lægetjek mandag eller tirsdag, og derefter underskriver han formentlig en kontrakt med Barcelona.

I løbet af de sidste par timer er den colombianske forsvarsspiller begyndt at følge en række af hans måske kommende medspiller som Ter Stegen, Luis Suárez og Coutinho.

Alt, hvad der mangler, er, at Palmeiras og Barcelona bekræfter vilkårene for handlen, som forventes at komme til at koste omkring 11-12 millioner euro - hvoraf en del vil gå til Independiente Santa Fe.

Den 12. december rapporterede AS, at Yerry Mina var udvalgt af Barças tekniske direktør, Robert Hernández, til at styrke forsvaret efter Samuel Umtitis skade og Javier Mascheranos beslutning om at slutte sig til Hebei Fortune.

Ifølge Marca var Mina ikke den mulighed, som overbeviste alle i klubben, men han var den mest tilgængelige og den, som klubben havde mest information om.

Den store ubekendte faktor er, hvilken fysisk form Yerry Mina er i. Han har været på ferie i den seneste måned, siden sæsonen sluttede i Brasilien, og Barcelona bliver nødt til at vente og se, hvor længe det vil tage at få ham op til det samme niveau, som hans holdkammerater er i.

Forlod Superligaen i rekord-køb: Nu lurer 3. skifte på halvandet år

Heroiske Durmisi strålede i dansker-derby

Svimlende summer: Her er Coutinhos frikøbsklausul