Pedro: Overvejer at forlade Barca

Pedro kan være fortid i FC Barcelona til sommer, hvor angriberen kæmper med fast spilletid.

Der er hård konkurrence om pladserne i Barcas angreb. (Foto: Lalo R. Villar/AP)
Der er hård konkurrence om pladserne i Barcas angreb. (Foto: Lalo R. Villar/AP)

27-årige Pedro har flere gange været et varmt navn i transfervinduet, og nu tyder meget på, at tiden i FC Barcelona kan være på vej mod en ende. Bare ti startpladser i denne sæson bekymrer nemlig angriberen, der er i hård konkurrence med navne som Lionel Messi, Luis Suarez samt brasilianske Neymar.

Pedro erkender da også, at han overvejer at forlade FC Barcelona, hvor spanieren har kontraktudløb i 2016. Beslutningen er dog endnu ikke en realitet:

- Jeg ved ikke, om jeg bliver i FC Barcelona. Lige i øjeblikket er jeg glad, men man ved aldrig, hvad der kan ske i morgen. Jeg er rolig og har mit fokus rettet mod resten af sæsonen. Hvad der sker herefter, må vi afvente. Det faktum, at jeg ikke spiller fast, gør situationen vanskelig, men jeg må gøre mit bedste og arbejde hårdt, siger Pedro ifølge goal.com.

Barcelona er et enkelt point efter Real Madrid, men har spillet en kamp mere. (Foto: EFE) Spansk fodbold Messi og Neymar glimrer i storsejr

Pedro har været del af FC Barcelona i 11 år. Landsholdsspilleren har blandt andet været med til at vinde fire mesterskaber, mens han kan skrive to Champions League-titler på sit CV.

Luis Suárez leverede en fin indsats i sin officielle debut for Barcelona. og selvom Barcelona tabte til Real Madrid. (Foto: AP/Paul White) Spansk fodbold Så god var Suárez i sin debut

0 kommentarer
Vis kommentarer