Personlig nedtur i Real Madrid: Nu får skuespiller-kæresten dødstrusler

Iscos formdyk for Real Madrid har kastet dødstrusler af sig på sociale medier - til kæresten

Isco (th) kæmper her mod en af Celta Vigos danskere, Daniel Wass. Foto: AP Photo/Lalo R. Villar
Isco (th) kæmper her mod en af Celta Vigos danskere, Daniel Wass. Foto: AP Photo/Lalo R. Villar

Det er ikke altid lige let at være kæreste med en fodboldspiller. Det kan den spanske skuespillerinde Sara Salamo skrive under på.

Til daglig har Sara Salamo fundet lykken sammen med Real Madrid-spilleren Isco, men efter den spanske landsholdsspillers formdyk for kongeklubben har Sara Salamo afsløret, at hun har modtaget dødstrusler på Twitter.

Den kendte skuespillerinde videresendte et tweet til spansk politi. I tweetet, som nu er blevet slettet, skrev en mand til Salamo, at 'dine dage er talte'.

Spansk politi har ifølge britiske Daily Mail taget kontakt til Salamo for at håndtere sagen privat, og skuespillerinden overvejer nu, hvorvidt hun vil gå videre med sagen, som myndighederne dog allerede efterforsker.

Flere Real Madrid-fans skulle ifølge den engelske avis have rettet deres vrede med Sara Salamo, efter det spanske medie Don Balon i februar skrev en artikel, hvori det kraftigt blev insinueret, at skuespillerindens vilde livsstil var skyld i Iscos sløje præstationer på grønsværen for Real Madrid denne sæson.

Det afviste den 25-årige spanske skønhed dog selv med ordene:

- Jeg vil sætte pris på, at I ikke bagvasker hverken mig eller min kæreste. Ellers er jeg nødt til at gå rettens vej, skrev Salamo på Twitter:

Rygterne om Salamo og Iscos vilde livsstil er siden blevet dementeret i pressen.

Stjerneparret offentliggjorde deres forhold i oktober sidste år, og siden er det gået ned ad bakke for Isco i den spanske hovedstadsklub.

Isco, der startede på banen i stedet for Gareth Bale i sidste sæsons Champions League-finale, har scoret fem mål og lavet fem assists denne sæson, men han har dog ikke fundet vej til netmaskerne for Real siden november.

På det spanske landshold har Isco til gengæld oplevet stor succes, og den kreative offensiv-spiller lavede tirsdag hattrick, da Spanien slagtede Argentina 6-1 i en venskabskamp.