Pinlig afsløring: Ronaldo-donation er falsk

Cristiano Ronaldo har ikke givet et større milionbeløb til nødhjælp i Nepal, som rygterne ellers har fortalt på det seneste

Cristiano Ronaldo har ikke haft den bedste uge i Real Madrid. (Foto: AP)
Cristiano Ronaldo har ikke haft den bedste uge i Real Madrid. (Foto: AP)
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Spansk fodbold

Dagligdagen i Nepal ændrede sig dramatisk lørdag den 25. april 2015. Et jordskælv ramte landet med brutale konsekvenser, hvor mere end 8.000 mennesker meldes dræbt som følge.

Den 12. maj blev situationen i Nepal yderligere kaotisk, da et nyt kraftigt skælv kostede mindst 16 mennesker livet. Situationen i Nepal har da også skabt genlyd i sportens verden.

Her kom det forleden frem, at Real Madrid-stjernen Cristiano Ronaldo skulle have doneret syv millioner euro til nødhjælp i det katastroferamte land.

Spanske medier i voldsomt oprør: Århundredets fiasko

Et beløb der især skulle gå til de efterladte børn, men nu afslører organisationen Save the Childre (Red Barnet red.), at en sådan donation ikke har fundet sted. Her takker man dog Cristiano Ronaldo i en pressemeddelelse:

- Vores globale ambassadør for Save the Children, Cristiano Ronaldo, har brugt sin stemme til skabe synlighed omkring problemerne i Nepal. Især omkring de problemer, som mange børn står overfor, skriver Save the Children i en pressemeddelelse.

- De seneste meldinger om, at Ronaldo har bidraget med et større beløb til nødhjælp er ikke korrekt. Efter det seneste jordskælv, er situationen blot blevet værre i Nepal. Vi vil derfor gerne takke Cristiano og de mange andre kendte personligheder, der for alvor sætter fokus på problemerne.

Messi eller Ronaldo: Han vinder giganternes duel

Det beløb Cristiano Ronaldo var rygtet til at have doneret svarer til næsten 50 millioner danske kroner.

Sidste år hjalp den portugisiske stjerne et barn med at betale en kostelig hjerneoperation, hvor Real Madrid-spilleren gav 450.000 kroner.

LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Den danske model er i fare, hvis ikke en masse tyk beton fjernes

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind