Pop-stjerne udnyttede Ronaldos fødselsdagfest

Den colombianske sanger Kevin Roldan fortæller nu, at Cristiano Ronaldos 30 års-fødselsdag har hjulpet på pladesalget og antallet af følgere på de sociale medier

James Rodriguez fra Real Madrid storsmiler i midten, mens fødselsdagsbarnet Cristiano Ronaldo lægger en arm om den populære, colombianske popsanger Kevin Rodlan i midten. (Foto: Screenshot fra Instagram)
James Rodriguez fra Real Madrid storsmiler i midten, mens fødselsdagsbarnet Cristiano Ronaldo lægger en arm om den populære, colombianske popsanger Kevin Rodlan i midten. (Foto: Screenshot fra Instagram)

'Det' ikke så ringe endda', sagde Gunner altid, når han fik serveret 'friske' fiskefrikadeller at Minna i den velkendte reklame fra sluthalvfemserne.

Det er dog ikke fisk eller nogen form for frikadeller, der gør den colombianske popstjerne Kevin Roldan glad i disse dage. Det gør det faktum til gengæld, at han var gæst og optrådte til Real Madrid-stjernen Cristiano Ronaldos 30 års-fødselsdag i sidste uge.

Her tog Roldan billeder sammen med portugiseren og sin landsmand James Rodríguez, der samtidig er Ronaldos holdkammerat i Real Madrid.

Billederne af popstjernen og fodboldberømthederne røg - hurtigere end Ronaldo kan løbe 100 meter - på Twitter, hvor folk delte billederne i den virtuelle verden. Og det glæder Roldan. Også selvom billederne har givet Ronaldo megen kritik, fordi han storsmilede på billeder - bare få timer efter, han var med til at få fodboldtæv af Atlético Madrid med 4-0.

Isco stod for Real Madrids første scoring i 2-0-sejren over Deportivo lørdag aften. Karim Benzema leverede mål nummer to. (Foto: APDaniel Ochoa de Olza) Spansk fodbold Målløs Ronaldo i Real-genrejsning

- Der findes ikke dårlig reklame. Denballade, billederne har bragt med sig, har bare givet mig mange følgere på de sociale medier, flere downloads og fans af min musik. Det har været en velsignelse fra gud, siger Roldan ifølge Goal.com og uddyber:

- Alle ville udnytte muligheden for at få taget billeder med Ronaldo og James Rodríguez, når det kan skabe interesse om dem selv på de sociale medier.

Real Madrids nye, 16-årige nordmand, Martin Ødegaard, er spilleberettiget i Champions League. Men han må vente noget tid med sin debut i turneringen. (Foto: AP/Andres Kudacki) Champions League Ancelotti: Ingen Ødegaard i Champions League

Christian Eriksen skulle helt hen til sin niende kamp for Tottenham før han fik hul på bylden. Det første Premier League-mål faldt 26. december 2013 mod West Bromwich (Foto: AP) Tottenham Eriksen er så vild som Ronaldo

Samtidig skælder den colombianske popdreng ud på de mange mennesker, der har kritiseret Ronaldo for at holde sin fødselsdag lige efter et stort nederlag til lokalrivalen.

- Jeg forstår ikke kritikken. Man kan ikke vinde hver gang. Man må adskille det professionelle liv fra det private liv. Det var bare en fødselsdagsmiddag, siger han.

Ud over Kevin Roldan har Ronaldos egen træner, Carlo sAncelotti, og FC Barcelonas Javier Mascherano været ud at forsvare Ronaldo. Begge mener de, at der skal være plads til andre ting i livet end fodbold.

0 kommentarer
Vis kommentarer