Presset Atlético Madrid redder sig i 11. time

Atlético Madrid er et point efter FC Barcelona, efter at det lørdag blev til en sejr over Athletic fra Bilbao

Følg Fodbold

FC Barcelona skal se sig over skulderen

Lørdag aften vandt Atlético Madrid nemlig 3-2 over Athletic Bilbao og hentede tre point til topstriden i Primera Division.

Atlético var på vej mod sæsonens første liganederlag på hjemmebane, men en scoring af Rodrigo ti minutter før tid og et overtidsmål af Diego Godin sørgede for tre point til Diego Simeones tropper.

Holdet kravler dermed op på andenpladsen. Der er et point op til Barcelona, som søndag aften spiller hjemme på Camp Nou mod Real Betis. Atlético har spillet en kamp mere end de øvrige tophold.

Scoringen i Atléticos hjemmekamp blev åbnet af gæsternes Iñaki Williams, der fulgte op på et overliggerskud og prikkede Bilbao foran 1-0 i det 36. minut.

Atléticos Thomas Partey udlignede med et brag af et langskud efter en times spil, før Williams igen slog til og bragte Bilbao foran.

Med udsigten til et nederlag hankede Atlético op i sig selv. Rodrigo og siden Godin slog til med hovedstødsscoringer i de sidste ti minutter og pandede tre point hjem til Atlético Madrid.

Godins mål blev i første omgang annulleret for offside, men efter at situationen var set igennem med videosystemet VAR (Video Assistant Referee), blev målet godkendt.

Fantastisk brag: Danskerne fælder stormagten

Fans var mødt op: Kæmpe brag må rykkes

Superliga-anfører: Folk havde lyst til at slå ihjel

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind