Presset Benitez: Vi vidste intet om ulovlig spiller

Ingen har ifølge træner Rafael Benitez informeret Real Madrid om, at Denis Cheryshev havde karantæne til pokalkampen mod Cadiz

Denis Cheryshev må forlade banen, da Real Madrid fandt ud af, at han havde karantæne. (Foto: Marcamedia)
Denis Cheryshev må forlade banen, da Real Madrid fandt ud af, at han havde karantæne. (Foto: Marcamedia)

En beklagelig fejl.

Sådan er Real Madrids udlægning af situationen, hvor de under onsdagens pokalkamp mod upåagtede Cadiz benyttede russiske Denis Cheryshev - selv om russeren i sidste sæson under sit lejeophold i Villarreal fik tre advarsler i Copa de Rey og derfor har karantæne i turneringen.

- Klubben vidste intet om det her. Forbundet har ikke informeret os, og som I ved, udskiftede vi ham.

- Hverken Villarreal eller forbundet har meldt det her ud. Men derfor skiftede vi ham straks ud, da vi i pausen fandt ud af det. Vi gjorde det for at vise vore gode vilje, sagde Real Madrid-træner Rafael Benitez efter kampen om situationen.

Men Benitez, der i forvejen er presset på grund af dårlige resultater og skidt stemning i spillertruppen, har ikke helt ret.

For allerede 6. marts udsendte det spanske fodboldforbund (RFEF) dog et kommuniké, hvor det fremgår, at Denis Cheryshev har karantæne. Derfor har Benitez og Real Madrid en temmelig dårlig sag. Det fremgår af tweetet nedenunder.

Cheryshev startede på banen og slog til med en scoring allerede efter tre minutter. Men den kan vise sig fuldstændig ligegyldig for Real Madrid, hvis de bliver straffet.

Kampen står de med stor sandsynlighed til at tabe 3-0 - her er modargumenterne til at overse. Det kræver blot en klage fra Cadiz.

Spørgsmålet er så, om kongeklubben helt bliver dømt ude af turneringen, som flere spanske medier beretter, eller får lov til spille returkampen om to uger i Madrid.

For så har de stadig en realistisk mulighed for at gå videre i turneringen.

Denis Cherysev er blevet en meget ufrivillig hovedperson i den seneste Real Madrid-nedtur. (Foto: AP) Spansk fodbold Real Madrid i pinlig skandale - risikerer udelukkelse

Alt det spekulerer Rafael Benitez ikke over.

Han glæder sig blot over, at hans spillere i 90 minutter leverede en professionel indsats mod Cadiz.

- Vi spillede en fantastisk kamp, og vi vandt. Jeg er meget tilfreds med den indsats, mine spillere leverede, lød det fra den spanske træner.

Sagen skal nu behandles i det spanske fodboldforbund.

For mon ikke, at Cadiz indsender en klage.

2 kommentarer
Vis kommentarer