Ramos smidt ud i Real Madrid-fiasko

Real Madrid førte 1-0 ved pausen, men måtte alligevel gå fra hjemmebanen med et 1-2-nederlag til Girona

Foto: Susana Vera/Reuters/Ritzau Scanpix
Foto: Susana Vera/Reuters/Ritzau Scanpix

Real Madrid må formentlig kigge langt efter det spanske fodboldmesterskab i denne sæson.

Søndag forsømte hovedstadsklubben at hale ind på FC Barcelona, da Real Madrid på eget græs tabte til formsvage Girona med 1-2.

Real-træner Santiago Solari må undre sig over, hvorfor holdets stime på fem ligasejre i træk fik en ende mod et hold, der ellers ikke havde vundet en ligakamp siden 25. november sidste år.

Real Madrid var i fuld kontrol og førte 1-0 ved pausen efter et kraftfuldt hovedstødsmål af Casemiro, men på trods af et vedvarende pres, blev føringen aldrig udbygget.

Girona lignede ikke et hold, der var i stand til at bryde holdets kedelige periode, men med lidt hjælp fra Sergio Ramos kom det undertippede udehold tilbage i kampen. Ramos blokerede en bold med hånden, og gæsterne blev tilkendt straffespark.

Det udnyttede Christian Stuani til at bringe balance i målregnskabet efter en time.

Ti minutter senere kunne den lille medrejsende delegation af Girona-fans i det hjørne så bryde ud i uventet ekstase, da angriberen Portu var først over en returbold og bragte Girona foran.

Real Madrid blæste til fuldt angreb, men selv om der blev lagt et tungt pres rundt om Gironas mål, holdt gæsterne stand.

Det frustrerede Sergio Ramos så meget, at han i kampens sidste ordinære minut fik gult kort nummer to, da han ramte en modstander i hovedet med sin fod.

Artiklen fortsætter under billedet.

Ramos scorede sig endnu engang et rødt kort. Foto: Ritzau Scanpix
Ramos scorede sig endnu engang et rødt kort. Foto: Ritzau Scanpix
 

På trods af det numeriske undertal nåede målmand Thibaut Courtois at være tæt på en udligning. Real Madrid-målmanden var gået med frem, men måtte se sit hovedstød gå lige forbi mål.

Real Madrid er med nederlaget ni point efter Barcelona på førstepladsen, mens der er to point op til Atlético Madrid på andenpladsen. Girona kravler fra 17.-15-pladsen i Primera Division.

Bo Henriksen fik tre mål og tre point at juble over søndag. Foto: Ernst van Norde Superligaen Rødt kort åbnede døren til Horsens-fest
Lionel Messi har scoret for FC Barcelona. Mod en eller anden modstander. Vi har mistet overblikket over, hvem det var. Foto: Albert Gea/Ritzau Scanpix Spansk fodbold Stop så! Messi runder grotesk milepæl
Andreas Skov Olsen i nærkamp med Rasmus Minor Petersen i lørdagens kamp. Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix Hobro Ærgerlig Superliga-spiller: Jeg burde være klogere

1 af 2 Real Madrid er nu ni point efter FC Barcelona på 1. pladsen. Foto: Gabriel Bouys/AFP/Ritzau Scanpix
2 af 2 Foto: Susana Vera/Reuters/Ritzau Scanpix
39 kommentarer
Vis kommentarer