Raser efter dette Messi-overfald: 'Suspender ham i 10 kampe'

Den tidligere Atletico-angriber Christian Vieri var oppe i det røde felt efter, at Felipe Luis gik ind i en voldsom tackling på Lionel Messi

Lionel Messi var i store smerter efter, at Felipe Luis havde ramt ham med en grim stempling i opgøret mod Atletico Madrid. (Foto: AP)
Lionel Messi var i store smerter efter, at Felipe Luis havde ramt ham med en grim stempling i opgøret mod Atletico Madrid. (Foto: AP)

Felipe Luis nåede kun at spille lidt under en halvleg, da han og Atletico Madrid lørdag tabte 2-1 ude til FC Barcelona.

Kort før pausen gjorde den brasilianske back nemlig livet surt for sine holdkammerater, da han blev præsenteret for et direkte rødt kort som følge af en stempling på Lionel Messi.

Den tidligere Chelsea-forsvarer gik alt for hårdt ind i en tackling og plantede knopperne på argentinerens knæ, hvorefter FC Barcelona-ikonet røg i græsset med heftige smerter.

Opgørets dommer, Alberto Undiano, tog hurtigt affære og fandt det røde kort frem for dermed at sætte punktum for Luis' deltagelse på Camp Nou.

Se den voldsomme stempling i tv-klippet øverst i artiklen

Men straffen bør blive endnu hårdere, hvis det står til den tidligere Atletico Madrid-angriber Cristian Vieri, der reagerede voldsomt i tv-studiet hos beIN Sport.

Her skulle den tidligere landsholdsspiller ifølge norske VG angiveligt have udtalt, at Felipe Luis burde forlade Spanien grundet den voldsomme handling, der efter Vieris opfattelse også skal kaste en mærkbar karantæne af sig.

- Man kan ikke spille fodbold på denne måde. Felipe Luis burde blive suspenderet i 10 kampe for sådan en modbydelig handling, sagde Christian Veri.

Se også: Se tåbelighederne: Svinestreger fører til FC Barcelona-triumf

FC Barcelona fik let ved at køre sejren hjem mod Atletico Madrid, da gæsterne fik to mand udvist på Camp Nou. (Foto: AP)
FC Barcelona fik let ved at køre sejren hjem mod Atletico Madrid, da gæsterne fik to mand udvist på Camp Nou. (Foto: AP)

Rødt for intentionen
Heller ikke Michael Laudrup, der havde fornøjelsen af at kommentere lørdagens spanske topkamp på TV 3+, var sen til at kritisere Luis' handling, der førte til den første af to udvisninger, som Atletico Madrid blev ramt af i løbet af kampen.

- Det er tåbeligt. Han rammer endda bolden først, men det er jo ligemeget. Folk tror nogle gange, at de, der kommer glidende i høj fart, hvor den anden (forurettede, red.) når at hoppe... Så er der ikke noget, fordi han rørte ham jo ikke. Det er noget pjat, for du kan stadigvæk godt få rødt kort simpelthen bare for intentionen, sagde Laudrup under kommenteringen.

Den tidligere Real Madrid- og FC Barcelona-stjerne kunne efterfølgende se Atletico Madrid blive reduceret yderlige, da Diego Godin midtvejs i anden halvleg også fik marchordre.

Derfor var det heller ikke overraskende, at de catalanske værter kunne køre en sejr på 2-1 hjem, hvilket gør tilværelsen i toppen af den spanske liga endnu mere behagelig for de regerende mestre.

Med 51 point er Barcelona i spidsen foran netop Atletico Madrid, der - til trods for at de har spillet en kamp mere end lørdagens modstander - er tre point efter i tabellen.

Se også: Spanske giganter får transferforbud suspenderet

132 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere