Raser over Real-stjerne: - Ligner svensk turist

Kan man ligne en svensk turist, når man er anfører i Real Madrid? Nej, mener en af klubbens medlemmer i ramme alvor...

På Real Madrids medlemsaften blev præsident Florentino Perez spurgt til, hvordan klubben kan tillade, at anfører Sergio Ramos ligner en svensk turist...Foto: FELIX ORDONEZ AUSIN/Ritzau Scanpix
På Real Madrids medlemsaften blev præsident Florentino Perez spurgt til, hvordan klubben kan tillade, at anfører Sergio Ramos ligner en svensk turist...Foto: FELIX ORDONEZ AUSIN/Ritzau Scanpix
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Spansk fodbold

Har har spillet 423 førsteholdskampe for Real Madrid siden 2005 og som forsvarsstyrmand har han været med til at hjemføre Champions League-trofæet i både 2014, 2016, 2017 og 2018.

Kort sagt har 33-årige Sergio Ramos efterhånden skrevet sig ind som en af de største spillere i klubbens historie, men det betyder ikke, at alle Real Madrid-fans er helt glade for Ramos.

Ved den årlige aften for klubbens medlemmer gik en midaldrende, skjorteklædt mand til talerstolen med en noget særpræget holdning.

- Hvordan kan I tillade spillerne at klæde sig, som de har lyst? Sergio Ramos ligner jo en svensk turist, lød det vredt fra manden ifølge spanske AS.

- Hvis jeg var anfører i Real Madrid, så kunne jeg ikke gøre det, lød det videre fra manden der med fægtende arme påpegede, at det at repræsentere Real Madrid altså kræver en vis grad af stil.

Artiklen fortsætter under billederne

I Sverige har ordene naturligvis også skabt overskrifter, for er det skidt at ligne en svensk turist? (Screenshots: Expressen/Aftonbladet)

AS viser her, hvordan Sergio Ramos kan se ud...

Foto: Paul Hanna/Ritzau Scanpix
Foto: Paul Hanna/Ritzau Scanpix

Foto: Carl Recine/Ritzau Scanpix
Foto: Carl Recine/Ritzau Scanpix

Her er de nu: 10 spillere, der blev udråbt som den nye Messi

Jøsses! KÆMPE GALLERI med EMs i særklasse lækreste koner og kærester

I Madrid sad syv jakkeklædte herrer fra Real Madrid-toppen klar og lyttede til kritikken, og selveste Real Madrid-præsidenten, Florentino Perez, måtte komme med et svar.

- Jeg vil gerne minde dig om, at hvis du taler om Sergio Ramos, så taler du om manden, der scorede målet i Lissabon. Det er ikke tiden til disse beskyldninger, svarede Perez.

Med målet i Lissabon hentyder Real Madrid-præsidenten til det sene udligningsmål i 2014-udgaven af Champions League-finalen, der gjorde, at Real Madrid hjemførte klubbens tiende titel i Europas fineste klubturnering, den såkaldt La Decima.

Siden har Real Madrid vundet Champions League yderligere tre gange, men det gør ikke Ramos mere populær.

I 2019 optræder Sergio Ramos i en korthåret version og gerne sammen med konen Pilar Rubio, der er tv-vært. Foto: MARCELO DEL POZO,John Sibley,GABRIEL BOUYS/Ritzau Scanpix

Spillerkoner afslører nøgenfotos

Fodboldstjerne tilbudt rolle i pornofilm

Flere medlemmer stillede også spørgsmål ved Sergio Ramos' bror og agent René Ramos, der har spillet en stor rolle i forbindelse med Real Madrids indtog i kvindeklubben CD Tacon. Medlemmerne frygter, at der ryger penge i Ramos-broderens lommer.

Sergio Ramos kom til Real Madrid i 2005 som 19-årig efter 39 kampe for Sevillas førstehold. Siden er det udover de fire Champions League-titler også blevet til fire spanske mesterskaber.

Siden Iker Casillas' skifte til Porto i 2015 har Ramos også været klubbens faste anfører, og på landsholdet er det blevet til vanvittige 167 landskampe.

Billedgalleri - Ramos mange ansigter

Allerede i 2006 var der svenskerhår.
Til landskamp i Sverige med skæg.
Der er fuld plade på ryggen.
Svensker-looket bliver tonet ned når han er ude med fru Pilar Rubio og børnene.
På Aarhus stadion i 2007 luftede Sergio Ramos glæden og garnet.

I starten af Real Madrid-karrieren var håret måske lidt svensker-agtigt... Foto: SUSANA VERA/Ritzau Scanpix

Sagde nej til Real Madrid: Nu får han wrestling-debut

Superligaen Indefra: FCK må vente på Corner-millioner

Værsgo - her er 43 gratis spillere til din klub

 

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Støjberg er dansk politiks nye protest-dronning

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind