Real flår danskerhold levende

Gareth Bale scorede de to første mål i Real Madrids 6-0-sejr over Celta Vigo i Primera Division

Daniel Wass var med fra start for Celta Vigo, mens Pione Sisto sad ude med en skade, da holdet lørdag aften fik noget af en lussing af Real Madrid.

Gareth Bale var flyvende fra start, og med to kasser var han en af de helt store oplevelser i 6-0-sejren, der kom i hus uden Cristiano Ronaldo.

Med en runde tilbage er der tre point op til Atlético Madrid. Atlético møder i sidste runde Eibar på hjemmebane, mens Real Madrid gæster Villarreal.

Bale indledte Real-showet efter 13 minutter. Han udnyttede en perfekt stikning fra Luka Modric ved at lægge den fladt ind bag Celta-målmand Sergio Álvarez.

En halv time inde i kampen fordoblede Bale sin måltotal ved at tage et træk ind i banen fra en spids vinkel og hamre den op i fjerneste hjørne.

Den brandvarme waliser blev to minutter senere afløst i rampelyset af holdkammeraten Isco, da spanieren fra modsatte side gjorde Bale kunsten efter.

Daniel Wass var tæt på at reducere fem minutter før pausen, men hans hovedstød blev pareret af målmand Keylor Navas. Real gik dermed til pause foran 3-0.

Den føring blev yderligere udbygget i anden halvleg. Først var reserven Achraf Hakimi på pletten med en scoring, før et selvmål af Celtas Sergi Gomez og en inderside fra Toni Kroos satte punktum i afklapsningen.

2 kommentarer
Vis kommentarer