Real jagter Bayern-stjerne: Agent på plads på Bernabéu

Den spanske storklub vil gerne have fat i Bayern Münchens angrebsstjerne Robert Lewandowski. Polakkens agent var da også på plads på stadion i Madrid i weekenden

Real Madrid vil have fingrene i Lewandowski. (Foto: AP)
Real Madrid vil have fingrene i Lewandowski. (Foto: AP)
Følg Spansk fodbold

Robert Lewandowski er en målmaskine - en polsk maskine, som Real Madrid meget gerne vil have fingrene i.

Det er i hvert fald den helt store historie i den madrilenske presse mandag morgen, hvor sportsavisen AS kører stort på den mulige kæmpe-transfer.

AS, der følger Real tæt, pryder deres forside med Lewandowskis agent, Cezary Kucharski, der var på plads på Bernabéu i VIP-boksen i weekendens opgør mod Getafe.

 

Avisen slår fast, at man kun kan sidde i de eksklusive sæder, hvis man bliver inviteret personligt af klubbens præsident Florentino Perez.

Artiklens skribent, Guillem Balague, der er en anset fodbold-journalist og -ekspert, skriver at polakken er det helt store mål for det spanske storklub - men det bliver ikke en nem mission for Real.

Den 27-årige målmager har kontrakt med Bayern München indtil 2019, og sydtyskerne er meget interesserede i at forlænge med deres store stjerne.

Så interesserede, at de er villige til at gøre polakken til den mest betalte i klubben.

Ifølge polsk presse har spillerens agent dog afvist det første tilbud fra Bayern, og dermed øjner Real Madrid en åbning omkring Lewandowskis fremtid.

Lewandowski overdænges med Guinness-rekorder

Medierne i Polen afslører samtidig, at Real har prøvet at få fat i angriberen to gange tidligere. Først i sommeren 2013 og igen et halvt år senere, da han stadig spillede for Borussia Dortmund.

Lewandowski havde dog på det tidspunkt allerede en mundtlig aftale med Bayern München, og den polske landsholdsstjerne skiftede da også til sydtyskerne kvit og frit i sommeren 2014.

AS mener dog at vide, at Lewandowski er stor Real Madrid-fan, og derfor var agenten også på plads på Bernabéu i weekenden - for at vise spillerens interesse. Over for Bayern og Real.

Lewandowski har i denne sæson garnet 22 gange i 24 kampe for klub og landshold.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Det er fuldstændig hat og briller