Real Madrid afblæser træner-jagten: Han får tøjlerne permanent

Santiago Solari bliver siddende i Real Madrid-sædet sæsonen ud, meddeler spansk fodbund

Santiago Solari fortsætter som permanent træner for Real Madrid.

Det Spanske Fodboldforbund (RFEF) bekræfter, at Real Madrid har indsendt papirer på, at Solari bliver på posten.

Ifølge mediet ESPN skal Solari som minimum være træner indtil sommeren 2019.

Solari blev udnævnt som midlertidig træner, da Julen Lopetegui for to uger siden blev fyret efter en elendig sæsonstart.

Men ifølge de spanske regler må man ikke være midlertidig træner længere end 15 dage, og den periode står nu til at udløbe, hvor Real Madrid er nødt til at reagere.

Solari fik succes fra første færd som Real-træner. Han har gjort rent bord med fire sejre. Den seneste på 4-2 kom søndag aften ude mod Celta Vigo.

Artiklen fortsætter under billedet...

Santiago Solari overtog trænersædet efter, at Real Madrid havde fyret Julen Lopetegui efter en rædselsfuld sæsonstart. Foto: AP.
Santiago Solari overtog trænersædet efter, at Real Madrid havde fyret Julen Lopetegui efter en rædselsfuld sæsonstart. Foto: AP.

Den 42-årige argentiner indledte med en pokalsejr på 4-0 ude over Melilla, hvorefter Valladolid blev slået 2-0 hjemme i den spanske liga. Siden fulgte en udesejr på 5-0 over Viktoria Plzen i Champions League.

Med fire sejre i lige så mange kampe og en målscore på 15-2 er han den træner, der har fået den bedste trænerstart i klubben nogensinde.

Real ligger blot nummer seks i den spanske liga, men efter 12 spillerunder er holdet blot fire point efter førerholdet, FC Barcelona..

Real Madrid haler ind på Barcelona med vigtig udesejr

Afslører storklubbens sindssyge krav: Ville have dødsklausul

Choknederlag til Barcelona i stor målfest

Gør dig klar til søvnløse nætter: Sådan er det nye Football Manager