Real Madrid donerer formue til flygtninge

En million euro - 7,5 millioner kroner - vil Real Madrid donere til arbejdet med de flygtninge, der i disse dage kommer til Spanien

Real Madrid nyder sportslig succes - og nu hjælper klubben så også de, der har det sværest. (Foto: AP/Francisco Seco)
Real Madrid nyder sportslig succes - og nu hjælper klubben så også de, der har det sværest. (Foto: AP/Francisco Seco)

Mens debatten om de mange flygtninge, der vælter ind over de europæiske grænser, netop nu verserer på det politiske plan, så bliver der fra sportslig side nu gjort noget.

Således har Real Madrid taget en beslutning om at støtte de flygtninge, der kommer til Spanien på den mest kontante måde.

Se også: Krigen er total: Real Madrid raser mod skandaløse United

Klub-præsident Florentino Perez har lørdag været i kontakt med den spanske premierminister Mariano Rajoy og oplyst ham om, at der fra kongeklubbens side kommer en pose penge til det humanitære arbejde.

- Real Madrid vil donere en million euro i støtte til de flygtninge, der kommer til Spanien.

- I tråd med klubbens engagement i og målsætning om solidaritet har klubben taget denne beslutning for at støtte mænd, kvinder og børn, der er tvunget til at flygte fra deres hjem for at undslippe krig og død, skriver klubben i en pressemeddelelse.

Se også: De Gea tvinges til at underskrive ny United-kontrakt

Pengene vil specielt være øremærket til børn og unge, så de kan passe en form for skolegang samt få mulighed for at dyrke sportslige aktiviteter.

19 kommentarer
Vis kommentarer