Real Madrid dukket i overtiden: Chok-sejr i Barcelona

Uden Cristiano Ronaldo i truppen måtte Real Madrid se sig slået af Espanyol i den spanske liga

Real Madrid fejlede igen fælt i ligaen. Tirsdag aften var det Barcelona-klubben Espanyol, der sænkede favoritterne med sen scoring, så det endte 1-0. Foto: AFP
Real Madrid fejlede igen fælt i ligaen. Tirsdag aften var det Barcelona-klubben Espanyol, der sænkede favoritterne med sen scoring, så det endte 1-0. Foto: AFP

Efter at have scoret i alt 17 gange i fire ligasejre på stribe kom Real Madrid tirsdag aften ned på jorden.

I den spanske liga tabte Real Madrid uden Cristiano Ronaldo med 0-1 ude mod Espanyol efter en chancefattig affære.

Målet faldt dybt inde i dommerens tillægstid, da Real Madrid havde kastet alt frem i jagten på en scoring.

Real Madrid indtager tredjepladsen med 51 point for 26 kampe, mens førerholdet, Barcelona, har 14 point flere for en kamp færre.

Espanyol ligger nummer 13 med 31 point efter den overraskende sejr.

Træner Zinedine Zidane havde valgt at spare Cristiano Ronaldo, der slet ikke var at finde i truppen, så den portugisiske superstjerne kan være helt klar til returkampen i næste uge mod Paris Saint-Germain i Champions League.

Ronaldo var dog savnet, og Real Madrid havde svært ved at sætte sig helt igennem offensivt trods det spillemæssige overtag.

Espanyol var godt organiseret på hjemmebanen i Barcelona og tillod ikke favoritten at spille sig igennem til det helt store, og derfor var 0-0 en naturlig udgang på første halvleg.

Godt midtvejs i anden halvleg skiftede Zidane sin landsmand Karim Benzema ind i angrebet, men heller ikke det hjalp det store.

Den walisiske stjerne Gareth Bale var derimod startet inde, men han leverede en bleg indsats, indtil han blev skiftet ud efter 81 minutter.

I slutfasen kastede Real flere folk frem blandt andre Sergio Ramos, og det gav bagslag.

Espanyol leverede en perfekt kontra, hvor Gerard Moreno resolut sparkede en servering fra Sergio García i mål til slutresultatet.

Spansk fodbold Barcelona holdt målfest i historisk opgør

51 kommentarer
Vis kommentarer