Real Madrid dummede sig mod oprykker

Real Madrid kunne ikke åbne med sejr, da holdet gæstede oprykkerne fra Gijon

Ronaldo formåede ikke at score mod de undertippede værter. (Foto: AP)
Ronaldo formåede ikke at score mod de undertippede værter. (Foto: AP)

Real Madrid åbnede med en på papiret overkommelig opgave, da oprykkerne fra Gijon tog imod.

I en intens udekamp lykkedes de dog ikke for de mange stjerner at overvinde de undertippede værter, der fik fik point mod overmagten efter en nulløsning.

Se også: Suarez sikrede Barcelona Bilbao-revanche

Kampen åbnede lige, men det var Real Madrid, der først blev farlige. Rundet de ti minutter brød Gareth Bale alene igennem, og alene med Gijon-keeperen lykkedes det midtbanespilleren at komme forbi. Fra en spids vinkel måtte waliseren dog se sin afslutning gå i sidenettet.

Gijon fik dog halvlegens suverænt største chance. Jony kom højest til et flot indlæg, men hovedstødet ramte overliggeren og ned på selve målstregen, hvor der dog ikke blev dømt mål.

Halvlegen bød ikke på scoringer i en affære, hvor Cristiano Ronaldo ikke markerede sig for alvor. Kun en enkelt gang var portugiseren farlig med hovedstød forbi mål.

Se også: Atletico sniger sig til premiere-sejr

Anden halvleg blev en hård fight, hvor de to mandskaber havde svært ved at lykkedes med spillet. I slutfasen overtog Real Madrid dog, men trods flere lovende forsøg fra Ronaldo lykkedes det ikke for Real Madrid at få hul på værterne.

Gijon forsvarede sig heroisk, og rundet 90 minutter måtte de mange stjerner opgive. Det blev til remis i en skuffende premiere, hvor Real Madrid samtidig kunne se FC Barcelona tage tre points ude mod Athletic Bilbao.

14 kommentarer
Vis kommentarer