Real Madrid får ny manager onsdag

Rafael Benitez ventes præsenteret som ny Real Madrid-manager på et pressemøde onsdag

Rafael Benitez har sagt farvel til Napolis fans, så han  efter planen kan blive præsenteret i Madrid onsdag. (Foto: AP)
Rafael Benitez har sagt farvel til Napolis fans, så han efter planen kan blive præsenteret i Madrid onsdag. (Foto: AP)

Ifølge en række medier, heriblandt spanske Marca, bliver Rafael Benitez onsdag præsenteret som afløser for manager Carlo Ancelotti i Real Madrid.

Tirsdag skrev Benitez et brev til Napolis fans, som hedder 'Farvel Napoli', efter at han har stået i spidsen for holdet i to år.

I sin første sæson blev det til sejr i Coppa Italia og en tredjeplads i Serie A, som gav billet til Champions League-kvalifikationen. Napoli kvalificerede sig dog ikke til Champions League, ligesom det i den forgangne sæson blot blev til en femteplads i ligaen.

Se også: Glem Sterling: Her er Real Madrids drømmespiller

Så tidspunktet for et skifte til Real Madrid synes velvalgt for Benitez, der tidligere har vundet Champions League med Liverpool.

Ifølge Marca vil den 55-årige spanier underskrive en kontrakt med Real Madrid onsdag morgen, hvorefter han ventes præsenteret på et pressemøde klokken 13.

Rafael Benitez begyndte sin trænerkarriere med at stå i spidsen for Real Madrids andethold i 1993. Siden har han trænet Valladolid, Osasuna, Extremadura, Tenerife, Valencia, Liverpool, Inter, Chelsea og Napoli.

Se også: Opdaget af politiet! Ronaldo tissede på åben gade

5 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere