Real Madrid får ny manager onsdag

Rafael Benitez ventes præsenteret som ny Real Madrid-manager på et pressemøde onsdag

Rafael Benitez har sagt farvel til Napolis fans, så han  efter planen kan blive præsenteret i Madrid onsdag. (Foto: AP)
Rafael Benitez har sagt farvel til Napolis fans, så han efter planen kan blive præsenteret i Madrid onsdag. (Foto: AP)

Ifølge en række medier, heriblandt spanske Marca, bliver Rafael Benitez onsdag præsenteret som afløser for manager Carlo Ancelotti i Real Madrid.

Tirsdag skrev Benitez et brev til Napolis fans, som hedder 'Farvel Napoli', efter at han har stået i spidsen for holdet i to år.

I sin første sæson blev det til sejr i Coppa Italia og en tredjeplads i Serie A, som gav billet til Champions League-kvalifikationen. Napoli kvalificerede sig dog ikke til Champions League, ligesom det i den forgangne sæson blot blev til en femteplads i ligaen.

Sergio Agüero står højt på ønskelisten i Madrid. (Foto: AP) Spansk fodbold Glem Sterling: Her er Real Madrids drømmespiller

Så tidspunktet for et skifte til Real Madrid synes velvalgt for Benitez, der tidligere har vundet Champions League med Liverpool.

Ifølge Marca vil den 55-årige spanier underskrive en kontrakt med Real Madrid onsdag morgen, hvorefter han ventes præsenteret på et pressemøde klokken 13.

Rafael Benitez begyndte sin trænerkarriere med at stå i spidsen for Real Madrids andethold i 1993. Siden har han trænet Valladolid, Osasuna, Extremadura, Tenerife, Valencia, Liverpool, Inter, Chelsea og Napoli.

Når en mand skal, så skal han. Ronaldo lader vandet et ansigtsudtryk, der ikke tyder på stor ædruelighed. (Foto: Bulls) Sport på vrangen Opdaget af politiet! Ronaldo tissede på åben gade

5 kommentarer
Vis kommentarer