Real Madrid i vanskeligheder inden storkamp

Real Madrid kan glæde sig over, at Ronaldo er tilbage til kampen mod Atlético, men må undvære andre profiler

Cristiano Ronaldo og Real er langt fra i stærkeste opstilling mod bysbørnene fra Atlético lørdag aften. (Foto: AP)
Cristiano Ronaldo og Real er langt fra i stærkeste opstilling mod bysbørnene fra Atlético lørdag aften. (Foto: AP)

Real Madrid har i de seneste to kampe måtte undvære verdens bedste fodboldspiller, Cristiano Ronaldo, og selvom kongeklubben har fået fuldt udbytte i hans fravær, så har det været nogle dyre point i form af skader og karantæner.

Både Sergio Ramos og James Rodriguez pådrog sig skader i onsdagens kamp mod Sevilla, mens Marcelo indkasserede et karantænegivende gult kort, så ingen af de tre deltager i lørdagens lokalopgør ude mod Atlético Madrid.

Pepe er først begyndt at løbetræne ovenpå sin skade, så heller ikke han bliver klar til kampen. Selvom det er nogle erfarne spillere, Real Madrid må undvære, så har træner Ancelotti fuld tillid til sine unge afløsere Raphael Varane og Nacho i det centrale forsvar.

Cristiano Ronaldo har udviklet sig gennem årene og er nu verdens bedste og dyreste fodboldspiller (Foto: AP) Spansk fodbold Fra splejs til monster: Derfor er han verdens dyreste 30-årige

- Sergio Ramos og Pepe er blandt de bedste forsvarsspillere i verden, men jeg er ikke bekymret. Jeg har fuld tillid til Varane og Nacho, siger Carlo Ancelotti til nyhedsbureauet AFP.

Atlético har alle mand med
Selvom Real Madrid må undvære stamspillere, så er der også gode nyheder for Galácticos.

Martin Ødegaard kan blive den yngste spiller i Champions League, hvis han bliver sat på banen mod Schalke. (Foto: AP) Champions League Real Madrid-teenager får chance for CL-rekord

Verdens bedste fodboldspiller, Cristiano Ronaldo, vender nemlig tilbage efter at have afsonet sine to spilledages karantæne, som han fik i forbindelse med et rødt kort mod Cordoba for et par uger siden.

Svend Gehrs er brugernes foretrukne kommentator. (Arkivfoto: Kristian Linnemann) Landsholdsfodbold Han er større end Flemming Toft og Gunnar 'Nu'

Atlético Madrid har til gengæld en fuld trup til rådighed, og da de ikke har tabt til Real Madrid i de seneste fem kampe, er deres forsvarsspiller Diego Godín fuld af selvtillid før kampen mod storebrorklubben.

- Vi vil altid vinde, og især når det er mod Real Madrid. Vi skal forberede os godt og blive ved med at gøre det, vi har gjort indtil videre, og så er jeg sikker på, at vi også kan få, det resultat vi vil have, siger han.

Real Madrid indtager en førsteplads i Primera Division med 54 point, mens Atlético er syv point efter på en tredjeplads.

0 kommentarer
Vis kommentarer