Real Madrid-ikon erkender: Vi har ramt bunden

Iker Casillas er dybt skuffet over Real Madrids nederlag til Schalke 04 i Champions League, men priser sig lykkelig over at være kommet

Iker Casillas er langt fra tilfreds med måden, hvorpå Real Madrid spillede sig videre i Champions League. (Foto: AP)
Iker Casillas er langt fra tilfreds med måden, hvorpå Real Madrid spillede sig videre i Champions League. (Foto: AP)

Real Madrid balancerede tirsdag på kanten af et utidigt knockout i Champions League, da Schalke 04 vandt med 4-3 på Santiago Bernabeu.

Dermed var tyskerne blot ét mål fra at gå videre, da Real Madrid i den første kamp havde vundet med 2-0, og nederlaget til Schalke 04 kommer efter en skidt periode for Real Madrid.

Holdet er uden sejre i tre kampe, og i weekenden blev det til et 0-1-nederlag til Athletic Bilbao. Anfører og målmand Iker Casillas er opmærksom på den dårlige form, men priser sig lykkelig for, at holdet alligevel tog avancementet.

Se også: TV: Ronaldo redder Real Madrid i ubegribeligt drama

- Det er sandt, at vi har ramt bunden, men det positive er, at vi er med i næste fredags lodtrækning, så vi kan glemme alt om de sidste 10 dage, siger Iker Casillas ifølge Football Espana.

Den dårlige stime for Real Madrid kommer efter store præstationer hidtil i sæsonen. Blandt andet har holdet vundet 22 sejre i træk på tværs af alle turneringer, og i december blev det til en sejr i FIFA's VM for klubhold. Det kan man dog ikke bruge til meget nu, for holdet skal i stedet se fremad.

Se også: Real-profil: Sådan overvinder vi krisen

- Vi må stå sammen og acceptere kritikken fra Madrid-fans, fordi vi har ikke levet op til vores høje standarder, men nu er vi kvartfinalen. Vi er nu i en privilegeret position og skal se frem mod næste kamp. Vi kan ikke se tilbage og huske på de 22 sejre i træk eller de andre ting, som vi har opnået, siger Casillas videre.

Real Madrid møder på søndag Levante i Primera Division.

3 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere