Real Madrid køber dyrt ind til midtbanen

Den spanske storklub har bekræftet Inter-stjernen Mateo Kovacic som ny mand i den hvide trøje

Mateo Kovacic i flyvende stil - nu er han fløjet til Real Madrid. (Foto: AP)
Mateo Kovacic i flyvende stil - nu er han fløjet til Real Madrid. (Foto: AP)

Der har været ganske stille på transfermarkedet omkring Real Madrid denne sæson. Normalt plejer sommerens transfervindue at være stedet, hvor Madrid laver flere store handler, men endnu har klubben ikke lavet de helt store handler.

Godt nok har man fået den brasilianske back Danilo til klubben, men først nu ligner det, at der bliver brugt nogle af de mange millioner, som Real Madrid bruger hver sommer. Klubben fra Spanien har netop bekræftet, at kroaten Mateo Kovacic er på plads i klubben. Midtbanespilleren, 21 år, bliver præsenteret onsdag, efter han har bestået sit lægetjek, skriver klubben på sin hjemmeside.

Det er hos Inter, at Real Madrid har fundet Mateo Kovacic. Inter har ganske givet ikke været interesseret i at sælge, men grundet reglerne om financial fair play var Inter tvunget til at sælge, for at klubben kunne undgå at blive ramt af sanktioner.

Kovacic har underskrevet en seksårig aftale med Real Madrid - og det er nok ikke utænkeligt, at han snart får selskab af David de Gea, målmand i Manchester United. Præsidenten i Madrid skal angiveligt presse på for at få den spanske målmand til klubben for at erstatte Iker Casillas, der er skiftet til Porto.

Iføleg en historie i The Guardian for et par dage siden lød buddet fra Real Madrid på 239 millioner kroner plus yderligere 22 millioner i præstationsbetinget transfergebyr.

Se også: Inter bekræfter: Tvunget til at sælge til Real Madrid

26 kommentarer
Vis kommentarer