Real Madrid: Så dyr er Sergio Ramos

Manchester United skal grave dybt i lommerne, hvis de vil have fat i Sergio Ramos. Helt vildt prisleje skal lukke ned for spekulationerne.

Sergio Ramos er dyr, hvis han skal købes fri i Real Madrid (Foto: AP)
Sergio Ramos er dyr, hvis han skal købes fri i Real Madrid (Foto: AP)

Det kan godt blive lidt af en udfordring for andre klubber, hvis de skal have fingrene i Real Madrids Sergio Ramos. Særligt har engelske Manchester United haft følehornene ude efter den spanske forsvarsspiller.

Oveni alle spekulationerne om klubskifte, så har der også været historier om, at Sergio Ramos er utilfreds med sin kontrakt, men nu forlyder det, at Real Madrid-præsident Florentino Perez har forsikret sin forsvarsstyrmand om, at der nok skulle blive fundet en løsning på problemet.

Det skriver engelske Daily Mail.

Derudover så har Florentino Perez nu også sat et prisskilt på Sergio Ramos. Den er sat på godt 680 millioner kroner, som skulle være med til at lukke ned for de bud som skulle komme fra England. Senest skulle et bud på 365 millioner kroner fra Manchester United være afslået.

Sergio Ramos er blevet sommerens hotteste transferemne (Foto: Francisco Seco) Spansk fodbold Transferkrig mellem giganter: United klar med megabud på Ramos

Teemu Pukki blev matchvinder i Brøndbys eneste og sidste test før Europa League (Foto: Jan Sommer) Superligaen Ruds sidste køb slog til: Brøndby-sejr i generalprøven

Det skulle i øvrigt være samme størrelse bud, som Real Madrid har sendt til Manchester for at få fingrene i David De Gea, som vil betyde, at den 24-årige målmand vil blive den dyreste målmand nogensinde.

Det kan dog blive en af de sidste muligheder for Manchester United at få penge for deres målmand, da hans kontrakt udløber næste sommer, og derfor kan smutte helt gratis til en anden klub.

Husker I da Ramos udlignede i overtiden i Champions League-finalen?

4 kommentarer
Vis kommentarer