Real Madrid sælger ud: Bernabeu får nyt navn

Spanske medier skriver, at Real Madrid har solgt navnerettighederne til Santiago Bernabeu til et konsortium fra Abu Dhabi - det kan ændre det legendariske stadions navn markant

Ronaldos holdning til, at Santiago Bernabeu får nyt navn, får stå usagt. Men fansene er næppe begejstrede. (Foto: AP)
Ronaldos holdning til, at Santiago Bernabeu får nyt navn, får stå usagt. Men fansene er næppe begejstrede. (Foto: AP)

Siden 1947 har Real Madrid spillet på det store stadion i Madrid, som siden 1955 har båret navnet Santiago Bernabeu efter en af de helt store legender i klubbens historie.

Det navn er blevet en institution i europæisk fodbold med masser af store kampe gennem tiderne, men det kan nu snart være slut med at opleve fodbold på Santiago Bernabeu.

Det navn kan nemlig snart blive ændret. Flere spanske medier skriver, at klubben har indgået en stor aftale med et konsortium fra Abu Dhabi, der går under navnet IPIC, om navnerettighederne til Santiago Bernabeu, som dermed kan gå en navneforandring i møde.

Norske Martin Ødegaard er en af de mange spillere under 18, der er kommet til Real Madrid de sidste fem år. Det er dog tilsyneladende to 12-årige venezuelanere, der er årsag til hovedstadsklubbens nuværende problem. (Foto: AP) Spansk fodbold Madrid-sag handler om 12-årige spillere

Det nye navn skulle være Abu Dhabi Bernabeu, og for den ulejlighed skulle Real Madrid få et tilskud på op mod 3,7 milliarder kroner til det renoveringsarbejde af stadionet, som forventes at gå i gang til september. Derudover skulle klubben hvert år modtage 150 millioner kroner som betaling for navnet.

Santiago Bernabeu har fire gange lagt græs til finalen i Europa Cuppen eller Champions League, som det siden er kommet til at hedde. Det var i årene 1957, 1969, 1980 og 2010.

Neymar er ikke begejstret for Cristiano Ronaldo handlinger, da portugiseren lørdag fik rødt kort i den spanske liga. (Foto: AP/Manu Fernandez) Spansk fodbold Neymar stikker til Ronaldo: Brug hovedet

0 kommentarer
Vis kommentarer