Real Madrid scorer 2,7 milliarder kroner

Den spanske storklub Real Madrid har netop indgået en aftale, der sikrer klubben næsten 2,7 milliarder kroner

Der er noget at glæde sig over i Real Madrid, hvor pengene vælter ind. Foto: Jorge Guerrero/AFP/Ritzau Scanpix
Der er noget at glæde sig over i Real Madrid, hvor pengene vælter ind. Foto: Jorge Guerrero/AFP/Ritzau Scanpix
Følg Fodbold

Der er penge i at være Real Madrid. Mange penge.

Det kan ses med stor tydelighed på den pressemeddelelse, klubben udsendte torsdag aften.

Den fortæller nemlig, at klubbens bestyrelse netop har sagt god for at indgå en aftale til næsten 2,7 milliarder kroner med det amerikanske firma Sixth Sense.

Sixth Sense vil via ejerskabet af virksomheden Legends arrangere events på klubbens stadion, Santiago Bernabéu, når det har gennemgået sin omfattende renovering, lyder det videre.

'Som en del af den lange aftale vil Real Madrid modtage cirka 360 millioner euro, der skal investeres på tværs af klubbens aktiviteter,' skriver klubben om aftalen, der løber i 20 år.

I den periode vil Legends altså kunne benytte Santiago Bernabéu til forskellige arrangementer - lidt ligesom vi i Danmark kender det fra Parken, hvor der både bliver arrangeret koncerter og fester.

Kongeklubben vil formentlig få god brug for en stor bid af pengene meget snart, hvis - eller måske rettere når - klubben præsenterer Kylian Mbappé som ny spiller til de kommende sæsoner.

Det forlyder nemlig, at franskmanden, der er transferfri til sommer, skal have mere end en milliard kroner for at skifte. Men det er jo intet problem, hvis man lige har skrabet næsten det tredobbelte beløb ind.

Aftalen er en del af den omfattende renovering, som ikke blot Estadio Santiago Bernabéu gennemgår, men også hele området rundt om det berømte fodboldstadion. Det kan du læse om her.

Real Madrid har for længst sikret sig mesterskabet i Spanien i denne sæson, men der resterer fortsat en enkelt kamp i La Liga. Den skal de spille fredag aften, hvor modstanderen er Betis.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Tredje afsnit af Ekstra Bladets podcast 'Blodbold' er ude onsdag. Hør, hvordan FIFA blev en grisk mafiabande, herunder eller i din podcast-app:

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksens styre er taget til fange

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind