Real Madrid sejrer på automatpilot mod oprykker

En solid første halvleg var rigeligt til at sikre Real Madrid en sikker hjemmesejr over Eibar

Real Madrids Chicharito scorer mod Eibar, mens venner og fjender ser til. (Foto: AP)
Real Madrids Chicharito scorer mod Eibar, mens venner og fjender ser til. (Foto: AP)

Real Madrid holder trykket på førerholdet FC Barcelona i Primera Division. Lørdag sejrede hovedstadsklubben med 3-0 hjemme over Eibar på mål af Cristiano Ronaldo, Javier Hernández og Jesé.

Sejren blev grundlagt i de første 45 minutter, hvor det til tider mindede om et skydetelt i Eibars straffesparksfelt.

Ronaldo rundede onsdag aften et skarpt hjørne som Real Madrid-bomber. (Foto: AP) Spansk fodbold - 9. apr. 2015 - kl. 00:01 TV: Ronaldo-kasse nummer 300 redder Real Madrid

Blandt andet ramte Sergio Ramos overliggeren, og 10 sekunder efter fulgte Isco op med et skudforsøg, der ramte nærmeste stolpe, trillede hen langs mållinjen for så at kysse den anden stolpe og trille væk.

Trods flere store tilbud måtte storfavoritterne fra Real Madrid have lidt hjælp af et målmandsdrop for at komme i gang. Cristiano Ronaldo sendte et af sine knækkende frispark af sted, og Xabi Irureta i Eibar-målet gik fuldstændig forkert af bolden.

Ronaldo brokker sig over sin advarsel. (Foto: Andres Kudacki/AP) Spansk fodbold - 10. apr. 2015 - kl. 13:15 Forbund sletter Ronaldo-advarsel og karantænedag

Real Madrid var opsatte på at lukke kampen hurtigt, og Ronaldo og co. havde flere gode chancer, men skarpheden manglede.

10 minutter senere kom så målet, der reelt punkterede spændingen. Javier Hernández havde fået en af sine sjældne kampe fra start, og han kvitterede for tilliden med et flot hovedstødsmål efter en halv time.

Efter pausen var det tydeligt, at Real Madrid har en Champions League-kvartfinale på tirsdag mod Atlético Madrid. Holdet slog automatpiloten til og hev folk som Sergio Ramos og Luka Modric ud for at spare dem.

Se også: Valencia smed sejren i dramatisk kampafslutning

Intensiteten dalede, og der blev længere mellem chancerne. Først i det 83. minut kom måltavlen igen i brug, da Jesé flot brød igennem i feltet og sendte en flad afslutning i kassen.

Sejren sender Real Madrid helt op i hælene på Barcelona, hvor der nu kun er et enkelt point mellem de to rivaler i toppen. Barcelona har dog en kamp til gode. Holdet spiller senere lørdag en på papiret svær udekamp mod Sevilla.

Eibar forbliver på 14.-pladsen i ligaen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere