Real Madrid siger stop: Vil have talentet hjem

Martin Ødegaards lejeophold i Real Sociedad ser ud til at slutte før tid. Real Madrid arbejder angiveligt allerede nu på at få nordmanden hjem til Madrid

Ødegaard begynder at vise tænder for alvor. Arkivfoto: AP
Ødegaard begynder at vise tænder for alvor. Arkivfoto: AP

For snart fem år siden kom skiftede den nu 21-årige Martin Ødegaard fra norske Strømsgodset til den spanske storklub Real Madrid. Siden er det ikke blevet til et gennembrud for kongeklubben.

I stedet har han været lejet ud til Heerenveen, Vitesse og nu Real Sociedad, men nu lader det til, at 'Los Blancos'er klar til at tage ham ind på førsteholdet. Det skriver den spanske sportsavis AS.

Det ser samtidig ud til, at Real Madrid ikke vil vente til sommer med at hente den norske midtbanespiller tilbage. Det skal i stedet være i løbet af januar.

Hvis det skal blive til et forkortet lejeophold, så kommer det til at koste Real Madrid op mod 30 millioner kroner i kompensation til den baskiske klub. Det forlyder endvidere, at Real Madrid allerede nu er i gang med at arbejde på at få Ødegaard tilbage.

Prisen kan dog også ende med at blive mindre, da forholdet mellem Real Sociedad og Real Madrids præsidenter siges at have et ganske godt forhold til hinanden, som altså skulle kunne give lidt rabat.

Martin Ødegaard har i denne sæson spillet 16 kampe for Sociedad, hvor det er blevet til fire mål fra nordmandens side. Undervejs er han desuden blevet kåret som månedens spiller.

Martin Ødegaard er blevet en rigtig dyr dreng. Foto: Ritzau Scanpix Spansk fodbold Vanvid! Supertalent koster 2,7 milliarder

Xabi Alonso var en særdeles populær skikkelse i Real Madrid, da han dirigerede på midtbanen i klubben. Foto: Sergio Perez/Ritzau Scanpix Spansk fodbold Real-præsident overrasker: Tidligere stjerne kan afløse Zidane

Den uheldige Umaru Bangura spiller til daglig for FC Zürich i den schweiziske liga. Foto: Walter Bieri/Ritzau Scanpix Intl. fodbold Fans gik bersærk: Smadrede spillers hus

16 kommentarer
Vis kommentarer