Real Madrid-skurk nedtoner Clásico-fiasko

Den tilbagevendte Real Madrid-forsvarer Sergio Ramos, hvis manglende markering af Jeremy Mathieu kostede et mål, nedtoner betydningen af nederlaget i Barcelona

Se målene fra aftenens 2-1-sejr til Barcelona her. (AP SNTV)

Søndagens udgave af El Clásico bød, udover et hårdt spillet 2-1-nederlag til Real Madrid, på et comeback til Real Madrids vice-anfører Sergio Ramos efter en skadespause.

Luis Suarez var manden bag sejrsmålet i FC Barcelonas sejr over Real Madrid. (Foto: AP) Spansk fodbold - 22. mar. 2015 - kl. 23:02 Barca tænder guldhåbet med El Clásico-sejr

Ramos spillede dog langt fra karrierens bedste kamp, da han allerede efter 19 minutter slap sin markering af Barca-forsvareren Mathieu, så denne kunne heade et hårdt og præcist frisparks-indlæg i kassen til 1-0-føring til hjemmeholdet. Senere fik han også et gult kort, og i en decideret rodet dommerpræstation var han vel heldig ikke at indkassere gult kort nummer to.

Sergio Ramos mener dog ikke, at nederlaget har den store betydning for holdet.

- Selvfølgelig ærgrer vi os over, at vi ikke omsatte flere chancer til mål. Men Barcelonas forspring er kun på fire point, og vi har rigeligt med tid til at hente dem, sagde han til spanske AS efter kampen.

- Vi har før været i værre situationer og klaret det, og vi har også tabt ligaen efter at have været foran med syv point. Så min erfaring siger mig, at vi bare skal bevare roen og knokle på.

Han roste dog træner Ancelottis taktik, som han mente, at kun manglende held forhindrede i at lykkes.

Se også: Før Barca-brag: Real-træner fyringstruet

- Træneren havde lagt en skarp taktik, men vi manglede det held, vi har haft i flere af sæsonens andre kampe, sagde Ramos til Canal +

Med resultatet har både FC Barcelona og Real Madrid vundet to El Clásico-opgør denne sæson, mens Barca indtager førstepladsen i ligaen.

 

 

1 af 2 Suarez blev matchvinder, da Barca slog Real Madrid 2-1. (Foto: AP)
2 af 2 
10 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere