Annonce:
Annonce:

Real Madrid smider korset for at behage arabisk sponsor

Den spanske kongeklub Real Madrid har fjernet det kristne kors fra sit klublogo og efterfølgende lavet en stor sponsoraftale med Abu Dhabis nationalbank

Kors i r.... Real Madrid-præsident Florentino Perez holder et kreditkort frem uden det kristne kors på Madrids logo. (Foto: Real Madrid)
Kors i r.... Real Madrid-præsident Florentino Perez holder et kreditkort frem uden det kristne kors på Madrids logo. (Foto: Real Madrid)
Annonce:
Følg Fodbold

Se det originale logo ved at bladre i fremviseren i toppen af denne artikel:

Alt er åbenbart til salg for penge. Det samme gælder legendariske klublogoer, bare spørg en af verdens mest omtalte klubber.

Spanske Real Madrid har nemlig pillet ved sit logo og fjernet det kristne kors som led i en lukrativ treårig aftale med Abu Dhabis nationalbank.

Gigantaftale kan give Real Madrid nyt stadionnavn

Det nye klublogo, minus det kristne kors, skulle angiveligt være kommet til verden i et forsøg på at undgå at fornærme muslimerne i de arabiske emirater, hvor den nye aftale kommer til at gælde.

Real Madrid har tydeligvis stor respekt for sin nye samarbejdspartner. Således var selveste Gareth Bale, Toni Kroos og Karim Benzema mødt op til præsentationen af samarbejdet.

Afsløring: Her er Real Madrids hemmelige våben

Annonce:

Samtidig præsenterede Real Madrid og Abu Dhabis nationalbank et nyt kreditkort, der også kan bruges som medlemskort til klubben.

- Jeg ved, at folk oplever fodbold på hver sin måde, og vores forbindelse med de arabiske emirater udvikler sig hele tiden. Denne aftale hjælper klubben med sin jagt på at erobre hjerterne på arabiske fans, siger Real Madrids klubpræsident, Florentino Perez, ifølge The Telegraph.

Aftalen er strikket sammen således, at det originale logo med korset stadig vil blive brugt i Europa. Det er kun uden for Europa, at Real Madrids logo nu er korsløst.

Real Madrid slog onsdag aften Basel i Champions League. Se højdepunkterne fra kampen herunder:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Gå nu hjem, Thorkild
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: