Real Madrid-spiller bekræftet i Valencia

Valencia vil tirsdag præsentere russiske Denis Cheryshev på en lejeaftale, der blev officiel mandag aften

Denis Cheryshev (th.) skifter tilværelsen på Real Madrids reservebænk ud med en lejekontrakt i Valencia, der gælder resten af indeværende sæson (Foto: AP)
Denis Cheryshev (th.) skifter tilværelsen på Real Madrids reservebænk ud med en lejekontrakt i Valencia, der gælder resten af indeværende sæson (Foto: AP)

Mandagens transferdeadline har været en stille fornøjelse. Dagen igennem har der dog været rygter omkring Real Madrid-spilleren Denis Cheryshev, der har været rygtet tæt på en lejeaftale. Destinationen var dog ukendt, men nu er det officielt, at Valencia kan glæde sig over tilgangen af den russiske landsholdsspiller.

Neymar og Messi må støtte hinanden. Begge er Barcelona-stjernerne havnet i gevaldige skatteproblemer. (Foto: AP) Spansk fodbold Barcelona-præsident afviser at vidne i Neymar-gate

Valencia har lejet Cheryshev frem til sommeren 2016, hvor midtbanespilleren skal forsøge at tilkæmpe sig værdifuld spilletid. En spilletid der ikke har været i sigte i Real Madrid i de seneste sæsoner, hvor Cheryshev har været udlejet til Sevilla og senest Villareal. Nu prøver Real Madrid altså en tredje udlejning af den 25-årige profil.

Denis Cheryshev er kendt for sin teknik og fysik, hvor han især under sine lejeophold har vist gode takter. Spilleren skal igennem det obligatoriske lægetjek, inden han tirsdag formiddag vil blive præsenteret på et officielt pressemøde. Det skriver Valencia mandag aften på sin officielle hjemmeside.

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

Andre spændende rygter præger billedet mandag aften, hvor vi selvfølgelig giver dig opdateringer fra alle de største ligaer.

1 kommentar
Vis kommentarer