Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Real Madrid-stjerne i retten: Erkender snyd og bestikkelse

Den portugisiske EM-vinder og Real Madrid-back Fabio Coentrão har af uvisse grunde været ude af holdet - indtil nu. Nu vedkender han sig snyd og bestikkelse. Det meddeler spansk medie

Los Galacticos gjorde det umulige – VANDT på udebane mod Bilbao. Video: TV3 Sport.

Den sidste del af 2016 var proppet med afsløringer om snyd i fodboldens verdens. Afsløringer som primært Football Leaks stod bag.

Nu er endnu en snydepels i international fodbold blevet afsløret. Dog ikke af Football Leaks. Faktisk har svindleren afsløret sig selv.

Det seneste stykke tid har Real Madrids portugisiske venstreback Fabio Coentrão af uvisse årsager været ude af holdet.

Nu er det så kommet frem, at det er fordi, Coentrão har snydt og bestukket en person med 4000 euro, svarende til cirka 30.000 kroner, i forbindelse med en afgørende teoriprøve, som spilleren tog, da han skulle erhverve sig kørekort i 2012.

For få dage siden var Coentrão i retten i den portugisiske by Braga. Her indrømmede han sine ugerninger. Det skriver spanske AS.

Snød med håndtegn
Da Coentrão skulle forklare sig i retten, beskrev han detaljeret, hvorledes han bar sig ad med sine ulovlige handlinger. Selve teori-eksamen til kørekortet blev udarbejdet via et videolink.

I det rum, Coentrão befandt sig i, var der en anden person, som portugiseren bestak til at give ham de korrekte svar. Det gjorde vedkommende så med håndtegn.

Coentrão skulle samtidig have forklaret dommerne i retten, at han ikke havde klaret prøven uden hjælpen fra personen, han havde bestukket til at give de korrekte svar. Det skriver AS.

Madrid var undskyldningen
Den portugisiske EM-vinder undskyldte sit snyderi med, at han i perioden op til eksamen var ved at skrive kontrakt med Real Madrid. Det betød, at han ikke havde tid til at læse op til prøven.

Den tidspressede portugiser tog derfor kontakt til køreskolen Vila Verde, for han havde hørt, at den var beredt på ignorere snyd, hvis den derimod fik penge under bordet som tak.

Nu er der så fældet dom i den bizarre sag. Og retten i Braga har besluttet, at Coentrão skal betale en bøde på 3000 euro, svarende til cirka 22.000 kroner, til en velgørenhedsorganisation.

Det skulle nok være til at klare med den millionhyre, portugiseren formentlig indkasserer årligt. Og nu kan Coentrão så vende tilbage til Real Madrid-truppen.

Her vinder Real Madrid på frygtet udebane og hægter Barcelona af:

Se også: Real Madrid sikrede sig vigtig sejr

Se også: Barça-stjernerne har talt: Her er vores drømmetræner

Se også: Bitch fight i Barça: Stjernerne kan ikke udstå hinanden

Se også: Zidane indrømmer: Ung målmaskine afviste Real Madrid

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Mikkel Cramon
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen