Real Madrid tæt på nyt vidunderbarn: Så meget betaler de

Alexander Isak skifter ifølge den spanske avis Marca til Real Madrid, som står klar med en formue for at sikre sig det svenske vidunderbarn

'Den sorte Ibra' kalder spanske medier Alexander Isak med reference til den svenske superstjerne Zlatan Ibrahimovic. Foto: All Over
'Den sorte Ibra' kalder spanske medier Alexander Isak med reference til den svenske superstjerne Zlatan Ibrahimovic. Foto: All Over

Efter det norske stortalent Martin Ødegaards ikke videre succesrige ophold i mægtige Real Madrid har den spanske storklub rykket blikket mod Stockholm, hvor den blot 17-årige Alexander Isak imponerer alt og alle som angriber for AIK Stockholm.

Ifølge den spanske avis Marca er Real Madrid klar med et tilbud til Isak, som avisen omtaler som ’den sorte Ibra’ med henvisning til Isaks landsmand Zlatan Ibrahimovic.

Avisen skriver, at Isak i næste uge binder sig til Real Madrid for fem år. Klubben må ikke indgå egentlige kontrakter i dette transfervindue på grund af en FIFA-dom om ulovlig handel med spillere under 18 år. Klubben kan dog indgå aftale med spillere, når blot de tidligst får debut, når transferkarantænen er udløbet, hvilket sker til sommer.

Ifølge svenske Aftonbladet står Real Madrid klar med en stor sum penge for at sikre sig det unge supertalent for næsen af storklubber som Juventus, Manchester City, Chelsea og PSG.

95 millioner svenske kroner – cirka 75 millioner danske – skal Real Madrid have lagt på bordet for engang i fremtiden at få glæde af den svenske spiller, som er født i Sverige af forældre fra Eritrea.

Aftonbladet hævder at vide, at Isak vil blive lånt ud til en anden klub, indtil Real Madrid selv kan gøre brug af ham – og at den klub, der får glæde af den unge svensker er hans nuværende klub AIK.

Real Madrid hentede i 2015 den blot 16-årige nordmand Martin Ødegaard til klubben. Det ansættelsesforhold blev ingen ubetinget succes, og i dag er Ødegaard udlånt til den hollandske klub SC Heerenveen.

Sporene skræmmer tilsyneladende ikke den unge svensker, der ifølge medierne snart kan sikre sig et kæmpeskifte til kongeklubben.

Se også: Real Madrid afvist: 60 millioner ikke nok for den nye Zlatan

Se også: Storklubberne står i kø: Jagter Sveriges nye Zlatan

1 af 2 Foto: Zuma Press.
2 af 2 'Den sorte Ibra' kalder spanske medier Alexander Isak med reference til den svenske superstjerne Zlatan Ibrahimovic. Foto: All Over
59 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere