Real Madrid tager dyr sejr mod Sevilla

Real Madrid øgede sin føring i La Liga med sejr på 2-1 over Sevilla, men mistede to spillere til skader onsdag

Real Madrid-spillerne kunne med det ene øje juble over sejren over Sevilla - men græde med det andet, da James Rodriguez og Marcelo blev skadet undervejs. (Foto: EFE)
Real Madrid-spillerne kunne med det ene øje juble over sejren over Sevilla - men græde med det andet, da James Rodriguez og Marcelo blev skadet undervejs. (Foto: EFE)

Real Madrid øgede sin føring til fire point i den bedste spanske fodboldrække med sejr på 2-1 over ligaens nummer fire Sevilla onsdag aften.

Men det kan vise sig at blive en dyr sejr for topholdet, som måtte se både Sergio Ramos og James Rodriguez humpe af banen med skader i første halvleg.

Sergio Ramos nåede kun at få ni minutter på banen, før han måtte humpe væk med noget, som lignede en muskelskade i venstre ben.

Kun tre minutter senere bragte James Rodriguez hjemmeholdet foran 1-0 på et veltilrettelagt hovedstød på aflevering fra brasilianeren Marcelo.

Derfor blev Messi væk fra Barça-træning

Rodriguez forlod banen efter knapt en halv time og blev erstattet af Jese, som meget passende scorede til 2-0 få minutter efter.

Også Sevilla måtte skifte ud, da målmand Beto blev ført væk på en båre efter en grim kollision med Karim Benzema.

Real Madrid var uden Cristiano Ronaldo, som afsonede den sidste af to spilledages karantæne, men risikerer nu at mangle Sergio Ramos og James Rodriquez i lørdagens lokalopgør mod de forsvarende mestre fra Atlético Madrid.

Marcelo er med garanti ude af Madrid-opgøret, fordi han har karantæne efter en advarsel mod Sevilla.

Agent: Cristiano koster 3.000.000.000

Sevillas Iago Aspas reducerede og gjorde kampen spændende i de sidste 10 minutter, men Real Madrid holdt stand og sikrede tre vigtige point.

Real Madrid har 54 point for 21 kampe i toppen af den spanske liga. FC Barcelona er nummer to med 50 point, mens Atlético Madrid har 47 point og Sevilla på fjerdepladsen har 42 point.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

En del gerningsmænd synes at gå fri