Real Madrid til tops efter ny sejr

Real Madrid ligger nummer et i Primera Division efter en sejr på 2-0 hjemme over Osasuna

Real Madrid tog tredje sejr på stribe. Foto: Oscar del Pozo/Ritzau Scanpix
Real Madrid tog tredje sejr på stribe. Foto: Oscar del Pozo/Ritzau Scanpix

Ikke alt kører på skinner for Real Madrid i denne sæson, men efter seks kampe i ligaen kan Zinedine Zidanes tropper prale af en førsteplads i Spanien.

For at holde Atlético Madrid stangen i toppen krævede det onsdag tre point hjemme over Osasuna, og det leverede Real Madrid med en 2-0-sejr.

De to brasilianere Junior Vinicius og Rodrygo scorede målene for den spanske hovedstadsklub i holdets tredje ligasejr i træk.

Real Madrid er ubesejret og har hentet 14 point i seks kampe, hvilket er et enkelt mere end Atlético Madrid.

Sidstnævnte spillede tidligere onsdag mod Mallorca og tog fra ferieøen med en sejr på 2-0 på mål af Diego Costa og stortalentet Joao Felix.

På Santiago Bernabeu i Madrid var Vinicius første mand på måltavlen. Da uret rundede 36 minutter, trak han ind i banen og drejede med eminent sparketeknik bolden op i modsatte hjørne.

I det 72. minut gjorde Rodrygo så sin landsmand kunsten efter ved at trække ind i banen og lægge bolden i modsatte side af målet. Denne gang fladt.

Den danske landsholdsspiller Martin Braithwaite fik de sidste 20 minutter på banen for Leganes, der hjemme spillede 1-1 Athletic Bilbao.

I Valencia kom Daniel Wass ind, da der manglede syv minutter af kampen mod Getafe. Det opgør endte 3-3.

Rodrygo fejrer sin scoring til 2-0. Foto: Oscar del Pozo/Ritzau Scanpix
Rodrygo fejrer sin scoring til 2-0. Foto: Oscar del Pozo/Ritzau Scanpix

Brøndby er videre i Sydbank Pokalen efter et sandt drama mod Skive. Foto: Magnus Arnason DBU Pokalen Brøndby tæt på katastrofe i kæmpe drama

Kasper Kusk scorede fem gange i anden halvleg, da AaB smadrede Vejgaard med 6-0. Arkivfoto: Jens Dresling DBU Pokalen Superliga-spiller gik amok: Fem kasser på en halvleg

6 kommentarer
Vis kommentarer