Real Madrid tilbage på sporet med storsejr i topopgør

Cristiano Ronaldo scorede to gange på straffespark for Real Madrid, da Valencia blev slået 4-1 i ligaen

Real Madrid hentede lørdag lidt opmuntring midt i en krisetid, da det spanske mesterhold på udebane slog Valencia i Primera Division.

Cristiano Ronaldo scorede to gange på straffespark, inden Marcelo og Toni Kroos cementerede sejren på 4-1.

Tidligere på ugen blev Real Madrid ekspederet ud ad den spanske pokalturnering af upåagtede Leganes i en sæson, der truer med at blive en stor nedtur for det stjernebesatte mandskab.

I ligaen har arvefjenden FC Barcelona distanceret Ronaldo og co. med 16 point, og opgaven ude mod Valencia var ikke den nemmeste.

Men madrilenerne gjorde det stærkt mod ligaens nummer tre. Efter et kvarter blev Ronaldo nedlagt i straffesparksfeltet, og så kunne han selv sende gæsterne på 1-0.

Fem minutter før pausen øgede portugiseren til 2-0 på endnu et straffespark, efter at Karim Benzema var blevet nedlagt i feltet.

Valencias Santi Mina gav hjemmeholdet håb med en reducering til 1-2 efter en times spil.

Mere blev det ikke til for Valencia, og så kunne Marcelo og Toni Kroos i slutfasen slå Real Madrid-sejren fast med yderligere to scoringer.

Barcelona topper Primera Division med 54 point foran Atlético Madrid med 43 point efter 20 spillerunder. Valencia og Real Madrid følger efter med henholdsvis 40 og 38 point.

Kæmpe Real Madrid-blamage på Bernabeu

Værste blamage siden OB: Real Madrid er bedrøveligt dårlige