Real Madrid-træner efter fiasko: Her er vores problem

Efter 0-1-nederlaget til Athletic Bilbao erkender Carlo Ancelotti, at hans førerhold har krise i offensiven

Carlo Ancelotti råder over nogen af verdens bedste spillere, men mener, at Real Madrid har offensive problemer i øjeblikket. (Foto: AP)
Carlo Ancelotti råder over nogen af verdens bedste spillere, men mener, at Real Madrid har offensive problemer i øjeblikket. (Foto: AP)

Med spillere som Cristiano Ronaldo, Gareth Bale og Karim Benzema i front har Real Madrid rigeligt med klasse til at score mange mål.

Men efter lørdagens 0-1-nederlag ude til Athletic Bilbao i Primera Division erkender Real Madrid-træner Carlo Ancelotti, at førerholdet har problemer rent offensivt.

- Jeg tror, at det er ret klart, hvilke problemer vi har for tiden. Det er ikke et defensivt problem. Det er et offensivt problem, siger Ancelotti ifølge AFP.

- Vi kan ikke komme frem til chancerne som før. Vi har kun scoret ét mål på et straffespark i to kampe. Det er et problem, vi må løse. Vi mangler effektivitet, siger Ancelotti, der i sidste spillerunde så sit hold spille 1-1 hjemme mod Villarreal.

Se også: Basket af baskere: Real Madrid er gået totalt i stå

Resultaterne betyder, at rivalen FC Barcelona med en sejr søndag over Rayo Vallecano kan overtage førstepladsen. Ancelotti påtager sig ansvaret for "krisen".

- Jeg har et stort ansvar, fordi jeg er træneren. Der er nogle trænere, som siger, at "dette er ikke mit hold, når holdet spiller skidt", men jeg siger, at dette er mit hold, og at holdet spiller skidt.

Se også: Ronaldo nusser om dukke: Sender stylist hver måned

- Ansvaret er mit, men jeg giver ikke op. Ligaen ser nu mere svær ud end før, men det er ikke overstået, og vi vil kæmpe for at løse situationen hurtigt, siger Ancelotti.

33 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere