Real Madrid-træner ser stort på Ronaldos 30-års-fest

Real Madrids cheftræner, Carlo Ancelotti, ser ingen grund til at tvivle på sine spilleres professionalisme

Ronaldo fyrede den efter 4-0-nederlaget til lokal-rivalerne fra Atlético. Her ses han sammen med holdkammerat James Rodriguez og sangeren Kevin Roldan. (Foto: Twitter)
Ronaldo fyrede den efter 4-0-nederlaget til lokal-rivalerne fra Atlético. Her ses han sammen med holdkammerat James Rodriguez og sangeren Kevin Roldan. (Foto: Twitter)

Kritikken mod Real Madrid-spillerne har været hård, efter at holdet i sidste weekend tabte med hele 0-4 i prestigeopgøret mod naboen Atlético Madrid, og specielt den absolutte superstjerne er kommet under beskydning.

Cristiano Ronaldo valgte nemlig at holde sin 30-års fødselsdag umiddelbart efter det pinlige nederlag, og mens mange af Reals spanske spillere meldte afbud til festen, dukkede en række af de udenlandske holdkammerater op.

Spillerne har også et liv uden for banen - derfor er krikken uberettiget, mener FC Barcelona-spilleren Javier Mascherano. (Privatfoto: Instagram, @kevinrolandkr) Spansk fodbold Uventet støtte til Ronaldo fra Barcelona

Det har fået fans og presse til at stille spørgsmålstegn ved professionalismen i truppen, men træner Carlo Ancelotti giver ikke noget for kritikken af de festglade spillere.

- Festen er ikke noget tema for mig. Jeg har aldrig udtalt mig om spilleres privatliv, og jeg har ikke tænkt mig at begynde i dag, siger Carlo Ancelotti ifølge Reuters.

- Problemet er, at nogle folk tror, at det har indflydelse på spillernes professionalisme og seriøsitet.

- Jeg vil gerne påpege, at dette hold og disse spillere har demonstreret deres professionalisme ved adskillige lejligheder. Jeg er ikke i tvivl om, at mine spillere er professionelle. Der er ingen mangel på motivation, slår Ancelotti fast.

Efter en imponerende stime på 22 sejre i træk i efteråret har Champions League-mestrene tabt noget af suveræniteten i det nye år.

Spansk fodbold Ballade i Real Madrid: Ronaldo-fest splitter truppen

Ærkerivalen FC Barcelona er nu kun et point efter hovedstadsklubben i tabellen.

- Jeg forstår udmærket tilhængernes frustration, for vi føler nøjagtigt det samme.

- Vi var alle frustrerede efter Atlético-kampen, men det må tjene som motivation til at gøre det bedre. Nogle gange medfører kritik en positiv reaktion, siger Carlo Ancelotti.

Real Madrid møder lørdag aften Deportivo La Coruña på hjemmebane i den spanske hovedstad.

0 kommentarer
Vis kommentarer