Real Madrid-træner vrager stjernespiller: For fed!

Madrid-træner Solari med klar besked til brasserbacken Marcelo

Venstrebacken Marcelo har fået at vide, at han skal tabe sig. Foto: Pau Barrena
Venstrebacken Marcelo har fået at vide, at han skal tabe sig. Foto: Pau Barrena

Real Madrids stjerneback Marcelo har i den seneste tid måttet spendere en del minutter på bænken.

Cheftræner Santiago Solari har foretrukket den unge spanier Sergio Reguilón på venstrebacken, og Marcelo har derfor måttet nøjes med Copa del Rey-kampe.

Solari har en række krav til brasilianeren, før han kan komme i betragtning til en fast plads i start-elleveren. Det skriver det spanske sportsmedie AS.

For det første skal han tabe tre kilo, han skal ændre sine spisevaner og så skal han arbejde endnu hårdere på at nå sit tidligere niveau.

Backen selv er da heller ikke tilfreds med sine præstationer i denne sæson.

- Det er svært at holde sig på et så højt niveau, jeg har spillet på, men jeg har spillet lidt under niveau i denne sæson.

- Jeg har været igennem en svær periode med mit spil og med klubben. Nu skal jeg have kampformen og selvtilliden tilbage, siger Marcelo til AS.

Santiago Solari har dog stadig tiltro til den rutinerede venstreback, som han anser som vigtig for truppen.

- Han er en stor mand, han er vores viceanfører, han er et varemærke for klubben, der altid sætter klubben foran alt andet.

- Han arbejder hårdt hver dag, og vi elsker ham allesammen, siger Santiago Solari til AS.

Marcelo skulle angiveligt have taget kritikken til sig. Han blev ifølge AS set træne alene søndag, hvor truppen ellers havde fri,

Marcelo har måtte varme bænken på det seneste. Foto: Gabriel Bouys
Marcelo har måtte varme bænken på det seneste. Foto: Gabriel Bouys
 

Mange ændringer
Santiago Solari har foretaget flere ændringer i startopstillingen, siden han overtog trænersædet fra Julen Lopetegui i oktober 2018.

Udover Marcelo, så er store stjerner som Gareth Bale og Isco også blevet henvist til bænken. Waliseren startede dog inde mod Ajax onsdag aften.

Solari har i stedet valgt at satse på yngre spillere som Lucas Vazquez, Vinicius Junior og Marcelos arvtager Sergio Reguilón.

Ændringerne ser ud til at bære frugt for Solari. Real Madrid har vundet otte af de sidste ti kampe i La Liga og har samtidig sikret sig gode udgangspunkter i både Copa del Rey og Champions League.

Bale sparker her Real Madrid på 3-1, jubelscenen herefter kan komme til at koste ham dyrt. Foto: Sergio Perez/Ritzau Scanpix. Spansk fodbold Bale risikerer monster-karantæne efter jubelscene

Ramos modtog sit gule kort efter tacklingen på Dolberg. Foto: Wolfgang Rattay/Ritzau Scanpix. Champions League Ramos' store brøler: Nu trækker han i land

Foto: Wolfgang Rattay/Reuters/Ritzau Scanpix Champions League Dolberg indrømmer: Gik efter karantæne til Real-stjernen

11 kommentarer
Vis kommentarer