Real Madrid vil undgå 'Barça-brøler': Stjerne får sindssyg klausul

Isco har forlænget sin aftale med Champions League-vinderne. Det vil nu koste interesserede klubber 5,2 mia. kr. at købe ham fri

FC Barcelona, Manchester City og Bayern München kan godt glemme det.

De får ikke fingre i Real Madrids elegante midtbanekreatør Isco. Og vil de absolut have ham, så bliver prisen over fem milliard kroner!

Den 25-årige spanier stod til at have kontraktudløb med Champions League-vinderne til næste sommer, og det - sammenholdt med mange store præstationer - fik store klubber til at sværme om ham. Men Iscos fremtid ligger i Real Madrid.

Ifølge den normalt velunderrettede sportsavis AS har Isco forlænget sin aftale med hovedstadsklubben med fire år. AS har det fra en kilde 'med maksimal troværdighed', og forlængelsen skulle blive offentliggjort inden for de kommende dage.

Kontrakten blev ifølge AS allerede underskrevet for over en måned siden, men det blev aftalt, at den først skulle offentliggøres i august.

Det mest opsigtsvækkende i den nye aftale er den frikøbsklausul, som Real Madrid har udstyret Isco med.

700 mio. euro - ca. 5,2 mia. kr. - koster det at indløse klausulen. Det er over tre gange så meget, som Paris Saint-Germain betalte for FC Barcelonas Neymar tidligere på sommeren.

Isco fejrer sin scoring mod Atlético Madrid. Foto: AP
Isco fejrer sin scoring mod Atlético Madrid. Foto: AP

Brasilianeren havde en frikøbsklausul på 222 mio. euro, og Barcelona kunne derfor ikke sig nej, da franskmændene bød det og dermed gjorde Neymar til verdens dyreste fodboldspiller.

Real Madrid vil undgå at havne i samme situationen som rivalerne, der flere gange har set en spillers frikøbskalusul blive indløst.

Real Madrid gjorde det med Luis Figo omkring årtusindeskiftet, og for fire år siden udnyttede Bayern München, at Thiago kunne erhverves for 'sølle' 185 mio. kr.

Real Madrid udstyrer sine spillere med klausuler, der er væsentlig højere, og ifølge AS' føromtalte kilde i hovedstadsklubben er der ingen spillere på førsteholdet, der har en klausul på under 500 mio. euro (3,7 mia. kr.).

Isco er startet denne sæson forrygende, og blev 'Man of the match', da Real Madrid vandt 2-1 over Manchester United i Super Cup'en.

Fantast-Isco: Real snuppede sæsonens første trofæ

Neymar lokker Arsenal-stjerne: Kom til Paris

Schmeichel: Her er mit favorit-indkøb i Premier League

Efter skatte-skandalen: Fire udveje for Ronaldo