Real mangler angriber: Spansk avis nævner dansker

Kasper Dolberg nævnes i spanske Marca som en af fire angribere, som Real Madrid kan tænkes at hente i vinter

Luna: Derfor solgte Real ikke Bale og Ronaldo

Karim Benzema er skadet, og man sagde farvel til både Mariano og Alvaro Morata i sommerpausen. Nu er Real Madrid pludselig i underskud på angribere, og det kan betyde indkøb i vinterpausen.

- Det kan være, at vi mangler en 9'er. Morata ønskede at spille mere og ville forlade os, og vi kunne ikke få en anden spiller, siger cheftræner Zinedine Zidane til Marca.

Avisen spekulerer i fire navne, som Real Madrid kan tænkes at hente i vinterens transfervindue, og et af dem er danske Kasper Dolberg.

- Den yngste er en af de mest lovende angribere i Europa. Kasper Dolberg fylder 20 i oktober og har allerede scoret mål, der gør ham interessant på det store kontinent. Monaco og Borussia kiggede på ham i sommer, men Madrid har aldrig mistet ham af syne, lyder det i Marca.

Udover Dolberg nævnes Leipzigs Timo Werner, Sassuolos Domenico Berardi og jokeren Arsenals Alexis Sanchez. Alle fire ses som spillere, der kan gå ind og være backup præcis som Morata var i sidste sæson, men det nævnes, at Real Madrid også kan vente til sommer med at købe ind til angrebet, men så vil de gå efter større navne.

Kasper Dolberg nævnes i Marca som en af fire angribere, der er emne i Real Madrid til vinter. Foto: All Over
Kasper Dolberg nævnes i Marca som en af fire angribere, der er emne i Real Madrid til vinter. Foto: All Over
 

Da Ajax i sommer hentede Klaas-Jan Huntelaar til klubben, fortalte danskeren, at han en dag håbede at kunne se tilbage på en lignende flot karriere.

- At komme til Real Madrid en dag ville dag være okay med mig, sagde den danske angriber med et glimt i øjet og slog over i en mere seriøs tone. 

- AC Milan og Schalke 04 er gode klubber, og alle drømmer om at blive to eller tre til et VM. Men jeg vælger at gøre tingene på min egen måde, lød det dengang.

Dolberg har selv igen og igen fortalt, at han ikke skulle nogen steder denne sommer, men ville blive i Ajax.

- Jeg synes, jeg har meget at give i Æresdivisionen endnu. Det har været oppe og vende, men jeg synes, det var bedst at blive i Ajax. Jeg er glad og har det godt der, fortalte han Ekstra Bladet i slutningen af august.

Det er ellers ikke, fordi anbefalingerne mangler. I april fortalte den tidligere Schalke-træner Huub Stevens, at Bayern burde hente Dolberg.

- Jeg ville hente en spiller med mere teknisk kvalitet - som en Kasper Dolberg fra Ajax. Jeg synes, ungersvenden er fremragende. Han spiller som Lewandowski. Masser af teknik, hurtighed og hovedstødsstærk - og så er han ung, siger Huub Stevens til tyske Sport-Bild.

I denne sæson har Dolberg endnu ikke scoret i hverken fire liga-kampe eller fire kampe i Europa, men træner Marcel Keizer er rolig.

- Han skaber muligheder, og han kommer i de rigtige situationer. Han søger, og så længe han gør det rigtige, skal chancerne nok komme. Han er en ung knægt, der er kommet ind på holdet hurtigt, og vi skal ikke være for bekymrede. Vi har kun spillet fire kampe, har Keizer senest sagt til Ajax-tv.

Tidligere på sommeren lød det i hollandske De Telegraaf, at Monaco havde afleveret et officielt bud på mere end 50 millioner euro svarende til godt 370 millioner kroner for den danske landsholdsangriber. Dengang lød beregninger på, at Dolbergs tidligere klub Silkeborg ville score mellem 40 og 80 millioner kroner, hvis Dolberg blev solgt videre til et så stort beløb.

Onsdag spiller Real Madrid mod cypriotiske Apoel i første gruppekamp i Champions League, og her ventes Ronaldo, Isco og Bale at udgøre de tre angrebspladser.

Real Madrid mangler en angriber. Foto: AP
Real Madrid mangler en angriber. Foto: AP

Se også: Rygtet væk i gigantisk handel: Nu taler Dolberg om storklub-bud

Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Sådan endte 17-årige Victor i Ajax

Lionel Messi og Barcelona tabte samlet med 1-5 til Real Madrid over de to Supercopa-opgør og går en svær sæson i møde. Foto: AP Sport og Spil Bolden ruller i Spanien: Kan Barca udfordre Real?

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen