Real-præsident afslører: Sergio Ramos i hed Kina-flirt

Real Madrids præsident, Florentino Pérez, fortæller, at anfører Sergio Ramos ønskede at skifte til Kina

Sergio Ramos er gået hen og blevet en spillende klublegende i Real Madrid, men havde det været op til ham selv, var han smuttet til Kina. Foto: Susana Vera/Reuters/Ritzau Scanpix
Sergio Ramos er gået hen og blevet en spillende klublegende i Real Madrid, men havde det været op til ham selv, var han smuttet til Kina. Foto: Susana Vera/Reuters/Ritzau Scanpix

Real Madrids 33-årige anfører, Sergio Ramos, har tidligere bedt klubbens præsident om at skifte til Kina.

Det afslører præsidenten, Florentino Pérez, selv i et radiointerview hos spanske Onda Cero, skriver nyhedsbureauet Reuters.

Pérez fortæller, at han blev nødt til at sige nej til den 33-årige anfører i Real Madrid.

- Ramos kom ind på mit kontor med sin agent, og de fortalte mig, at de havde et fået et godt tilbud fra Kina, men at kinesiske regler gjorde, at klubben ikke kunne betale for transferen, siger Pérez.

- Hvad skulle jeg sige? Vi sagde, at det ikke kunne lade sig gøre, da Real Madrid ikke har råd til at miste sin anfører gratis, da det ville sætte en forfærdelig præcedens for andre spillere, siger Perez i interviewet.

Juanito overfor Allan Simonsen. Foto: Colorsport/REX/Shutterstock Sport og Spil Da Real Madrid-legenden døde, sørgede de også i Barcelona

Den spanske forsvarsgeneral er den spiller i Real Madrids nuværende trup, der har været længst tid i klubben. Ramos kom til Madrid fra Sevilla som 19-årig i 2005.

Den længe elsket anfører har fået hård kritik for sine præstationer i en af Real Madrids værste sæsoner i nyere tid.

Klubben endte på tredjepladsen i den spanske liga, 19 point bag Barcelona, og tabte 12 kampe i sæsonen for første gang i 20 år.

Derudover slog Barcelona klubben ud af den spanske pokalturnering, og Madrid røg ud til Ajax i ottendedelsfinalen i Champions League efter at have vundet den store turnering tre år i træk.

Sergio Ramos er nummer fem på listen over flest kampe for Real Madrid i historien med sine 606 kampe.

Se også: Premier League-stjerne hapser 22-årig model

Se også: Milliard-gevinst! Scorer kassen efter stort drama

Se også: Stor triumf: Kult-klub skaber sensationen

Se også: Baku-k i låget: Må returnere over 6000 finalebilletter

Luciano Re Ceccioni i den velkendte lyseblå Lazio-trøje, som han bar fra 1972 til sin død i begyndelsen af 1977. Foto: Reuters Sport og Spil Stjernens dårlige dømmekraft kostede ham livet

Sport og Spil Fra nulbon til landsholdet: Bomberens utrolige karriere

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere