Real-præsident: Klubben har tro på spillerne og træneren

Spanske medier mener, at Carlo Ancelottis job er i fare, hvis han næste weekend taber til Barcelona. Real Madrid-præsidenten maner dog til ro

Carlo Ancelotti bliver fredet i Real Madrid (Foto: AP)
Carlo Ancelotti bliver fredet i Real Madrid (Foto: AP)

De er klar til kvartfinalen i Champions League, og klubben er nummer to i den hjemlige række i Spanien. Alligevel spekulerer spanske medier i, at italienske Carlo Ancelotti er i fare for at miste sit job i Real Madrid. Trænerens hold tabte i midtugen med 3-4 hjemme til Schalke 04, men magtede alligevel en samlet sejr. Det har dog været noget ustabilt på det seneste for Real Madrid, og derfor skulle præsident Florentino Perez overveje en fyring, er det rapportet fra spanske medier.

I næste weekend møder Real Madrid så ærkerivalerne fra FC Barcelona, og den kamp er angiveligt afgørende for Ancelottis fremtid. Et nederlag, og han bliver fyret, siges det.

Selv vil klubpræsident Florentino Perez ikke sige, hvad der skal til, før klubben fyrer Ancelotti. Perez siger, at det hele er blæst op.

- Angrebet på vores træner og vores spillere er for stort. Klubben har tro på træneren og på spillerne, og ligegyldigt hvad der sker i de kommende dage, vil Ancelotti forblive træner for Real Madrid, siger Florentino Perez på et pressemøde.

Se også: Efter buh-råb og gigant-svinere: Real-stjerne storroses

Se også: Ekspert efter blamage: Her går det HELT galt i Madrid

- Jeg beder vores fans om at støtte og bakke op om træneren og vores spillere. Jeg tror, nogle fans er blevet forvirrede af skriverierne i pressen. Jeg har ikke i sinde at gå ud og afvise skriverier fra pressen hver eneste dag. Det er bare vigtigt at forstå, at præsidenten er stolt af spillerne og af træneren, siger han videre.

Real Madrid har ikke vundet de seneste to kampe i La Primera Division, og senest blev det til et skuffende nederlag på 0-1 ude mod Athletic Bilbao. Søndag møder Real Madrid Levante på hjemmebanen, inden El Clasico venter næste weekend. Real Madrid er et point efter FC Barcelona i ligaen - der resterer 12 kampe i spansk fodbolds bedste række.

Se også: Glem det: Ronaldos spydige kommentar efter Schalke-fiasko

Se alle højdepunkter fra den sprøde Champions League-kamp mellem Real Madrid og Schalke

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere